Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Noroc
din motive personale a trebuit sa incheiem vacanta mai repede cu o saptamana, dar las cateva impresii... :
- ansamblul masina + rulota s-a comportat excelent, indiferent ca am mers mai domol sau mai repejor ( consum 10L/100 km pt 4230 kg dpmdv este excelent )
- ne-a placut nu are rost sa ne ascundem dupa deget, insa posibil o sa fie o schimbare totala curand, in sensul ca dupa discutii avantaje -dezavantaje, Touaregul are deja 10 ani si 300k km ( este intr-o stare f f buna, servisat cum trebuie fara rabat, doar piese oe , chiar nu-mi fac griji ca va ceda curand) , visam sa luam o autorulota , ceva mai mare si pe platforma pe care o detin sa tractam un UTV- pt fataiala cu care ne-am obisnuit de multi ani; astfel autorulota va sta campata si ne vom deplasa cu utv-ul, sa vizitam, sa facem cumparaturi si dam o tura pe coclauri :)
- nu as renunta la rulota pt ca imi place totul la ea ( de ex frigiderul mare si congelator incapator sunt atu-uri forte pt noi baia spatioasa , boilerul pe gaz etc) insa cum nu sunt milionar la ceva trebuie sa renunt .
- panoul fotovoltaic a functionat perfect, a incarcat bateriile ( oricum mare lucru nu s-a consumat)
- asa cum a prevestit un coleg de aici , invertorul solar a facut poc si a decedat ( inca nu-mi explic de ce ) si am cumparat din Grecia un invertor dedicat 12-230V 2000w putere continua , 4000w putere de varf , unda pura, cu 329 euro Mai trebuie sa iau un incarcator pt baterii lifepo4 .
- moover-ul mi-a facut viata usoara , fara el nu e pont!
- maxxfan - deci , poate nu ma credeti dar va spun sincer ca este extraordinar , n-am simtit nevoia de aer conditionat nci o secunda desi temp afara au fost 28-31 de grade.
- ne-a ajutat mult rezervorul de apa mai mare ( am campat si in zone off )
Per total ne-am descurcat f bine ( pt prima data in viata cu rulota in spate ), am fost putin stresat la inceput dar apoi m-am relaxat ( psihic avand casco full , ajuta hahaha) .
Deocamdata ne informam , cercetam cam ce autorulota ni s-ar potrivi- trebuie musai sa ne incadram la BE ca nu am chef sa fac scoala pt alta categorie ( utv-ul e ochit deja )
Posibil ca in august sa mai facem o iesire de 10-12 zile dar pana atunci mai este.
Acum e spalata bine , curata aspirata bibilita si sade cuminte in garaj :)
Fişiere ataşate
curata.jpg (284.13 KiB) Vizualizat de 296 ori
Vw Touareg 7P 3.0 tdi + Adria 442PH 0799629559 ( dupa ora 10 dimi si inainte de 20 , multu )