Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei de incalzire
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Oricum flacara de veghe de la Truma consuma mult mai mult gaz decat cea de la frigider.
Schimba ceasul cu unul bun si vezi diferenta.
Vezi ca in interiorul piulitei racord catre butelie, majoritatea ceasurilor au o sita , care poate fi murdara !
posibil sa fie si gazul din butelie.... la temperaturi scazute butanul nu mai arde bine si trebuie sa folosesti GPL. Eu am o butelie normala plina cu GPL daca vrei sa o iei si sa faci o proba poti sa-mi scrii pe m.p.
Vali sigur e vorba de calitatea gazului , daca nu, poate fi doar arzatorul un pic deteriorat dar cred ca nu e o problema majora;eu la rulota de la munte aveam daca tii minte desprinsa sita de la arzator , am fixat-o si merge foarte bine chiar daca flacara nu mai e aceeasi
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
@vali :o-ringuri de diverse diametre si grosimi poti gasi la unele magazine de piese auto sau la service-uri auto unde se repara pompe de injectie de motorina.
Bafta !
Nu-ti face griji Lorant ca nu beau singur ,ci cu prietenii :D
Cand dai tu berea vin cu Peti, Karoly, Istvan, Alex , Dan, Mihai, Marcel...si altii :D :D :D