Astazi am intrat in admin forum si am creat ramura PROPUNERI INTÂLNIRI 2026 dupa cum vedeti pt ca ati si accesat-o deja,
Asociatia ClubRV-RO - Prima pagină Intalniri si excursii in cadrul comunitatii - PROPUNERI INTÂLNIRI 2026
se vede in piatrea de sus
daca aveti sugestii pt calendar le puteti scrie.
Vor fi uate in considerare cu prioritate cee venite de la membri asociati dar e lasat la liber ( deschis ) la vedere pt ca si unii care nu s asociati ar putea ajuta
exemplu ar fi Toni Conecini care ne - a primit la el in livada sa facem activ PAINTball si nu e neaparat permanent membru as.
Adica pot vedea si unii care s ar implica sau au ceva de oferit cu +
propuneri clasice ar fi
A. Paste 10 -13 apr ( duminica 12 apr )
B . 1 MAI 1-3 mai ( vineri este 1 mai )
C. Rusalii 29 mai - 1 iun ( duminca Rusalii este 31 mai )
D. ”Toamna la Dunare sau Delta ” ( final de sept )
E . 1 dec 2026 ( marti ) fapt pt care probabil va di ceva gen 27sau 28 29 nov ( vineri sau samb ) pana - 1 dec ( marti )
******** PARTICIPARE CLUBRV GERMANIA 26 IUN 3 IUL LA RALLY FICC *****
SUBIECTUL SE va dezvolta in topic separat dedicat pe care il deschid azi tot eu .
exista si alte ”litere ” care pot fi adaugate exemplu fiind NIki Radu care a adaugat la propuneri mereu in ultimii ani Revelion ...
la doua din ele am f si eu la LAGUNA ALBASTRA la Fagaras jud BV ,
daca aveti sugestii sau idei pot fi aduse in fata conducerii sau daca e cazul chiar supuse spre votul membrilor asociati . . . .
Eu am postat doar o structura dar se pot face mai multe , acestea fiind minimum OBLIGATORIU DE REALIZAT pt o asociatie care se respecta ...adca intr un sezon de 6-8 luni apr- nov cam 5-6 evenimente .... cu o gaura de 2 luni doar in perioada de cncedii ....