Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei de alimentare cu gaz (GPL).
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Bună ziua,
am o nelămurire.
Rulota achiziționată a venit cu 2 butelii din Danemarca, cu un regulator de gaz cu cuplă rapida.
Am făcut un upgrade la un regulator de gaz pentru două surse cu comutare automată a sursei, dar în schimb, se pare că trebuie să schimb și buteliile pentru că, evident, regulatorul nou are conectică pentru România. (după cum se vede în imagine)
Nelămurirea mea este: ce fac cu cele 2 butelii și cu regulatorul de gaz model Danemarca?
WhatsApp Image 2025-06-05 at 07.52.24.jpeg (190.64 KiB) Vizualizat de 80 ori
Nimic.
Buteliile (aproape sigur) pot fi modificate, în sensul că se montează un robinet de butelie românească și se duc (ilegal) la umplut, la benzinărie.
Regulatorul este de neutilizat
Buteliile poți incerca să le vinzi (mare lucru nu obții pe ele, pentru ca modificarea cu robinetul o să-l coste ceva pe viitorul proprietar), regulatorul rămâne la colecție (am și eu unul).
Ce capacitate au buteliile (că din poză reiese doar tara de 14,8 kg)?