Avand in vedere discutiile purtate cu cei prezenti la Durau (Paste) si respectiv optiunea exprimata de acestia vis-a-vis de propunerile facute la asa zisa ” sedinta” :) de catre colegii nostri Rosca Ciprian , Urda Giani sau altii .. .
...CD ( Consiliul Director ) al Asociatiei ClubRV Romania a decis organizarea evenimentului anual de Rusalii in locatia
BRANDUSA CAMPING AVRIG jud SB partener ClubRV-RO
Luni 9 iun este zi libera.
Tariful special pt. ClubRV negociat pt acest eveniment la PARTENERUL NOSTRU este 70 ron noapte/ echipaj curent 220v inclus in zona celor 18 parcele delimitate sau 50 ron in zona de corturi , care nu are parcelele delimitate si este mai departe putn de utilitati .. . ( posibil sa fie departe curentul acolo ) dare pe iarba nu pe pietris ca la parcelele delimitate cele 18.
Pt. evitarea discutiilor inutile la acest moment pt. acest eveniment prioritate au membri asociati la inscriere, care doresc sa ocupe primii aceste parcele (18) dupa care ajungem si in zona de corturi / iarba .. . ( cu cate echipaje vreti ) ...
Ma interesez la ce numar sa punem STOP.
Avand in vedere ca am de gand sa montez si 1-2 foisoare pliabile ,( pt socializare ) personal nu am o problema in a sta pe zona de iarba unde pot sa ocup spatiu mai mult car cu 2-3 prieteni langa mine dupa cum vreau fara a fi limitat sau fara a rezerva eu din prima 5 parcele, lucru inutil.
Revin cu poze mai multe .
Se va face ca de fiecare data program de activitati cu concursuri , plimbare , excursie , biciclete , discutii despre nevoile asociatiei , ( propuneri / sugestii ) .
Daca este ( va fi ) cineva de specialitate printre noi ,
(exemplu..cum era doamna doctor de la IASI... sotia lui Radu prezenta la Durau) ,
ne intereseaza prezentarea unor masuri de prim ajutor pt educarea si informarea rulotistilor adulti si copii, CARE TREBUIE SA FIE PREGATITI pt. cazuri extreme de urgenta atat pe munte cat si in camping.
Se va distribui celor prezenti GHIDUL PARTENERILOR CLUBRV ROMANIA IN format a5 lucios letric. 36pag.
Fişiere ataşate
358459281_714656530672041_4921839519191417684_n - Copie.jpg (390.43 KiB) Vizualizat de 457 ori
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Salutare! Venim si noi de la Alexandria- Teleorman in echipaj complet: 2 adulti, 1 copil, rulota + auto si pentru ca nu am echipat inca off-camping rulota avem nevoie de o parcela cu curent! Toate bune!
Simion
Ca sa nu mai patesc ca la intrunirea de Paste de la Leon, ma inscriu din timp: Roland Stanciu rulota+masina +2 adulti!
LE si eu am nevoie de curent la rulota!