Am cobit cu cauciucurile de iarnă, nu mă așteptam la o asemenea evoluție a vremii.
Atașez un print screen cu camera live din Durau și prognoza pentru urmatoarele 10 zile.
Există un plan B, dacă situația nu se îmbunătățește?
Fişiere ataşate
Screenshot_20250406_141426_AccuWeather.jpg (126.62 KiB) Vizualizat de 155 ori
Screenshot_20250406_140734_Chrome.jpg (156.85 KiB) Vizualizat de 155 ori
De acum 2 luni am spus ca o sa ninga ! Daca nu faceam revelionul in zona, veneam si eu. Sunt rulotist pe orice vreme. Sunt amator pentru vreme capricioasa. Trebuie sa aveti gaz de iarna ! Daca era si spatiu de socializare cred ca nu era un impediment vremea. https://weather.com/ro-RO/vreme/10zile/l/3341:11:RO
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Într-adevăr, ninge in continuare. Este evident că se va încălzi simțitor in următoarele zile. Poate chiar va apuca să se topească zăpada, dar atmosfera de primăvară pe care o speram e tare departe.
Am mai întrebat o dată, după ce am privit imaginile live de la Parc Durau: există vreo posibilitate să vedem într-o poză situația actuală din camping?
L am anunțat pe w up și pe Giani Urda care e din Piatra Neamț. Vedem daca cineva poate ajunge luni acolo sa luam o decizie până seara ce facem și dacă mai mergem...
Poate ne face chiar doamna de acolo poze sau filmare pe. W up dacă nu ajunge nimeni acolo să vadă personal situația.
Luni luam o decizie.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Am vorbit acum cu Giani,a inceput sa se topeasca zapada.Pana joi nu va fi nimic.Bineinteles ca o sa fie ceva mai racoare,vom fi la poalele Ceahlaului.Noi venim.
Cel mai sigur aflam luni seara.
Voi, membrii cu vechime, care vă cunoașteți bine și ați fost organizatorii multor evenimente, aveți, bineînțeles, toate datele referitoare la obligațiile pe care le presupune rezervarea campingului respectiv.
De aceea așteptăm, in primul rând, părerea voastră.
Totuși, dacă îmi permiteți o opinie, trebuie să fim realiști și să admitem că avem ghinion referitor la Durau. Părerea mea este că ar trebui să ne orientam, cât mai e timp, către un camping mai la șes, unde a dat colțul ierbii, să vedem un pom inflorit etc.
Va salut, astăzi 13 aprilie am fost în Camping Leon, 10 grade zăpadă, mai deloc, după cum puteți vedea în pozele de mai jos. Următoarele 5 zile, pana la întâlnire vor fi mai călduroase, deci va fi super.
Fişiere ataşate
IMG_20250413_110728.jpg (3.28 MiB) Vizualizat de 23 ori
IMG_20250413_110730.jpg (3.5 MiB) Vizualizat de 23 ori
Giani Urda, Piatra Neamț.
Membru Asociat
Autorulota Dethleffs
YouTube - @GianiUrda
Fb - HOINARI PRIN CAMPING
giani.urda@gmail.com
0745006342.