Buna dimineata, si eu ma gandesc serios la aceasta propunere, insa mai depinde si de alte aspecte: meteo, diverse alte obligatii familiale etc.
Atat timp cat lista ramane deschisa, loc fiind suficient, mai este timp pentru a decide.
Nu mi a răspuns încă la tel doamna de la camping că sa o intreb cate rulote intra , însă colegul Giani Urda spune că intră chiar și 30 sau mai multe.
Eu am fost acolo și aș spune că este spatiu mare insa daca sunt mai mult de 25 - 30 rulote sigur nu face fata curentul sau apar alte probleme de aglomeratie pt că sunt colegi care își montează cortul de la rulota , ocupa spatiu și mai sunt și clienții de la căsuțe care au mașini... De asemenea în curte mașinile celor cu rulote ....
La acest moment mai sunt locuri însă voi afla cam care ar fi cifra corecta la acte sa închidem lista . ..
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Colegii care doresc sa le modific statutul numelui din membru forum in membru asociat sunt rugati sa-mi scrie mesaj pe w up la 0722227048. ma refer strict la membri cotiz cu cotiz achitata 2025.
...sau care nu se pot loga pe forum ( au probleme ) VA REFAC CONTUL fara sa pierdeti vechimea .( chiar daca nu sunteti membri asociati ) va ajut fara nici o problema .
STIU CA MESAJUL ESTE OFF TOPIC , dar am scris aici pt ca observ ca acest subiect are audienta mai mare .... la fel ca si cel pt 1 mai la mare . ....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com