Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Bună ziua, nu exista o varianta mai simplă, gen whatsapp!?
Să nu ne mai chinuim cu postari, etc.
Grup pe whatsapp pentru imagini si impresii din excursii, tehnic, propuneri intalniri, etc.
Grup pentru fiecare
Logan, Volvo,Grand Scenic, Fiat Ducato Pilote,
"Nici o masă fără peste"
Buna ziua!
IN luna dec forumul va fi in lucru pt ca in urma deciziei CD s-a dat unei firme ce se ocupa cu PHBB forumul nostru in lucru , update , reparatii si respectiv contr de gazduire la dansii pe server.
Va vom tine la curent.
Este posibil ca in aceasta perioada sa mai apara disfunctionalitati, insa oricum nu prea este folosit asa ca nu va fi o problema ...suntem in extrasezon.
Va vom tine la curent cu ce se va face .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
”[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/search.php on line 1059: compact(): Undefined variable: zebra
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/search.php on line 1247: compact(): Undefined variable: zebra
Dupa ce s -au terminat unele contracte de colaborare pe site la noi chiar daca nu mai avem in vigoare o colaborare , treaba asta e de site, e separat de forum apar pe site parteneri care nu mai exista legal.... in relatia cu noi. .
adica cei care s -au ocupat ,chiar daca au renuntat a se mai ocupa de site ( admin ) , reclama si - au lasat -o acolo ..... la locul ei. LA NOI PE SITE.
Cei care s-au ocupat de site, adică eu, am predat responsabilitățile odată cu demisia.
Dacă asta este forma ta de a mă ruga să fac eu update la site, o pot face dacă am date de logare. Contul meu de admin a fost șters.
Dacă nu se pricepe nimeni din CD, se poate apela la IT-stul care a făcut site-ul și cred că se și ocupă în continuare de el, nu am informații dacă se mai ocupă sau nu. Nu știu ce ați decis la nivelul CD-ului.
Ma gandesc ca odata cu demisia @ DAN CIUPAGEA , daca ai bagat personal reclama acolo o puteai si lua. ... la plecare .
Am observat ca nu s -a reziliat contractul legal cu un act de reziliere ..... a colaborarii intre as Clubrv si respectiv Total Camper Conversion.
A fost doar o postare pe forum.. de plecare ( parasire ) .
Cand s-a facut contr de spons de bagare a reclamei banner permanent sau intretinere forum contra publicitate s a facut cu un contr stampilat intre 2 entitati cu personalitate juridica NU CU O POSTARE PE FORUM de pers fizica.
Dintr- o relatie juridica nu se pleaca cu o propozitie pe forum.
Haideti sa facem lucrurile cum se fac fara suparare...... sa dispara acea reclama de acolo asa cum ai bagat-o tot ttu sa te ocupi sa o si scoti, desi trebuia sa o scoti din luna mai .
Dai 2-3 telefoane si o rezolvi... mai ales ca parolele de ftp de la site de logare va sunt la indemana....
NU se cearta nimeni.
Trebuiesc insa lucruile lasate la normal si sa nu ne mai asociem numele mai ales in prima pagina cu aceasta societate comerciala , mai ales ca ceilalti sponsori observa acest lucru , mai ales pe prima pagina a site CLUBRV RO .
...culmea celelalte magazine / ateliere Doctor Caravan sau Petalouda , Corda Campers care au platit bani in cont nu apar ..... OARE DE CE ? :) E NORMAL ?
..... lucru care iar nu este in regula , dar se va regla pe parcurs asta .... fiind pe viitor responsaibilitatea altcuiva ..... desi trebuiau sa fie prezente n au fost puse la vedere fiind pe acelasi domeniu sau poate gresesc eu... sunt obosit.
Mai exact ca sa intelegeti celelalte firme concurente care au platit bani cateva mii de ron in contul clubului NU APAR DELOC ! ! ! TOTAL CAMPER CONVESRION APARE SI FARA SA PLATEASCA.,
...eu in schimb le-am bagat in revista pe toate .
CONCLUZIA
e ca fara alte discutii sau cearta aceasta firma trebuie sa dispara de acolo definitiv ... e simplu ....
Multumesc pt intelegere !
P.S. Cel care s-a ocupat de site si de ce apare acolo este ”colegul” Ciupagea Dumitru ... Altii din CD n au avut aceasta responsabilitate.