Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Cristea Adriana scrie: ↑26 Mar 2024, 15:55
Suntem familia Cristea , Adriana si Andrei, copiii Iulia si Octavian de 17 si 14 ani, din Campina.Avem o rulota LMC de anul trecut din octombrie , tractata de Renault Kadjar diesel .Vrem sa ne ajute sa ne bucuram de iesiri in natura de acum incolo, alaturi si de membrii Club RV.Multumim pentru accept
Salut!
Dupa ceva timp de absenta am revenit. De data aceasta ca si rulotisti ( pana acum am mers cu cortul in campinguri si nu numai) . Suntem Cristina si Liviu , 1 bucata copil de 12 ani - Teodora ( ceilalti crescand intre timp si nu prea mai merg cu noi) si 1 bucata catel Golden Retriever - Hera . Rulota din dotare este un LMC 450 din 1995 tractata de un Ford Focus 2 de 1.6. Diesel. Sa ne vedem sanatosi!
Buna ziua, am vazut evenimentul,ne-ar place f tare sa ajungem, inca ne gandim cum sa aranjam lucrurile. Exista posibilitatea sa venim si doar o parte din perioada?
Bună ziua, puteți veni și pleca în orice moment în timpul evenimentului. Să ne anunțați dacă aveți copii pentru că pregătim niste activități cu premii pentru ei.
Salutare grup, și bine v-am găsit.
Mă numesc Vlad Valeriu, locuiesc lângă Brasov, sunt căsătorit, și împreună cu soția avem o fată care și-a făcut rostul ei în viață, Iar noi ne-am hotărât să ne cumpărăm o autorulotă cu care să cutreierăm țara în lung și în lat, să ne relaxăm și să legăm noi prietenii.
Clubul l-am descoperit întâmplător navigând pe net, am citit despre el și am descoperit o comunitate frumoasă, dornică de ieșiri în natură, călătorii, întâlniri de grup și de organizarea unor activităti în natură, la care, atât cât ne permite timpul liber, am dori să participam și noi.
Până atunci vă urez sănătate, și să ne vedem cu bine!
Bine ati venit intre noi. Prima intalnire la care puteti participa este aceasta " Paste si 1 mai 2024 Eforie Nord , Camping Bucuria" si va puteti inscrie aici daca doriti sa participati : viewtopic.php?f=87&t=10570
Fiat Ducato 1.9 td, Dethleffs
VW Passat 1.9 tdi + Abi Award Daystar
0766223301
Multumim de invitatie, dar din pacate afacerea nu ne permite un miniconcediu in acea perioada. Poate reusim sa ne intalnim altadata. Oricum va doresc distractie placuta.
Bună ziua,
Suntem familia Drapac, Maria și Mihael, din Botoșani
Mulțumim mult pentru accept în Club RV
Vizităm Europa cu o Dacia Jogger cu un cort tailgate, suntem încântați de ieșirile în natură si trasee montane.
Abia aștept să-mi împărtășesc aventurile cu membrii clubului și să îmbogățim experiența cu ajutorul dvs.
Bună seara, dl Florin Herciu!
O să încarc ceva fotografii 01/06. Abia am cumpărat Jogger-ul.
Cortul l-am mai montat până acum pe un Yaris cross. Sunt și eu foarte curios cum se va potrivi.
Bine ai venit în comunitatea noastră!
Avem un coleg cu Duster și cort de plafon , e din Focșani. Îl cheamă Marcu Viorel . A fost cu noi la mare de 1 mai.... Cred că e prin poze pe forum
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com