Duminica, 01.09.2019, m-am intors din Camping Dara's dupa ce am petrecut o saptamana acolo.
Asa cum s-a scris deja, campingul este nou astfel ca toate dotarile sunt si ele intr-o stare foarte buna.
In afara de ospitalitatea gazdelor ceea ce mi-a placut foarte tare a fost receptivitatea acestora la parerile si cerintele celor cazati. Fiind la inceput mai necesita mici ajustari dar care se intampla aproape instant.
Intre timp s-a corectat si indrumarea oferita de Google Maps astfel ca va puteti baza pe aceasta pentru a ajunge la locatie ( inainte traseul oferit era pe un drum ocolitor cu un carosabil dificil ).
In viitor si-au propus sa dubleze numarul de locuri de campare sapand in malul dintre locul actual de campare si casute.
Cel mai mare neajuns, cel putin pentru mine, este ca locurile de campare se afla pe pietris. Am inteles ca aceasta solutie a fost necesara deoarece dupa ploi locul devenea foarte noroios. Au zis ceva de genul ca vor lasa iarba sa creasca si in viitor nu se va mai campa direct pe pietris. Vom trai si vom vedea.
La dus a fost tot timpul apa calda ( obtinuta prin panou solar ). Dar cu precizarea ca, cel putin pentru moment, dusul este neacoperit. Asta insemnand ca nu poate fi folosit in zilele reci sau folosit doar de temerari.
Preturile scrise de colegul
@Dragomir Gabriel sunt aproximative. Inca mai cauta varianta finala. Dupa discutii am reusit sa nu fiu taxat pentru electricitate ( am atat panou solar cat si acumulator, ambele destul de mari si nu am nevoie sa ma conectez la retea ). Doresc sa includa electricitatea in taxa de campare astfel incat costul se ridica la 45 lei/zi. Motivarea fiind ca exista clienti care declara ca nu vor folosi electricitate dar ii gasesc conectati si nu doresc sa faca politie cu clientii ( deci tot noi clientii ii determinam sa adopte astfel de tactici ). Taxeaza obligatoriu 10 lei masina ( cel putin pentru rulote ) si 5 sau 10 lei pentru animalul de companie ( nu am retinut ). Daca echipajul este format din mai mult de doua persoane, orice persoana suplimentara se taxeaza cu 5 lei pt copiii pana in 14 ani si 10 lei pentru cei mai mari sau adulti.
Pentru mine reprezinta un loc unde as vrea sa revin.
Adaug cateva imagini, inclusiv cu lista de preturi.