Dara's Camping , Prod (SB ) partener Clubrv -20%

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Dara's Camping , Prod (SB ) partener Clubrv -20%

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Dara's Camping, un camping nou deschis de doua saptamani. L-am descoperit si am vrut sa il inauguram. Am fost cateva echipaje din ClubRv, Fam. Rusu, Gica Papuc, noi si Ditoiu. Campingul dispune de 4 cabanute de 4 locuri, baie proprie, bucatarie, etc... toate conditiile, la 200 lei cabana. Platoul pentru rulote are individual pentru fiecare rulota apa, canalizare, curent. Doua WC si un dus cu perdea, solar. Pret campare 35 lei/echipaj, a treia persoana 10 lei plus optional curent 10 lei. Activitati: echitatie, plimbari cu trasura, pescuit, plimbari cu bicicleta sau pe jos. Magazin cu de toate la 500m, gazdele si locuitorii foarte amabili, stana proprie, peisaj de vis. Am prins vreme cam cu nori, pozele nu sunt asa reusite. Locatia sat Prod, la 27 km de Sighisoara spre Medias. Am prins si festivalul tuberozelor, in Hoghilag, la 7km de locatie. Izvor la 200m, stana proprie, branza, cascaval, palinca, etc... Restaurant, terasa, gratar... Mai multe detalii gasiti pe https://www.darascamping.com/. Urmeaza clipul ca sa nu incarc forumul cu poze...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Dara's Camping

Mesaj de Lupu Ciprian »

Multumim @Dragomir Gabriel ! Poti incarca forumul cu poze inclusiv de calitate , stiu ca ai aparat DSLR :smoke:

A fost UPDATAT forumul ca sa suporte fotografii de cate mega vrei tu ... nu e problema .

Drumuri bune si salutari !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14

Mai simplu cu clipul...
.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Mail- draggabi@yahoo.com
Marius Rotaru
Membru forum
10
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 21 Mai 1980

Mesaj de Marius Rotaru »

Duminica, 01.09.2019, m-am intors din Camping Dara's dupa ce am petrecut o saptamana acolo.
Asa cum s-a scris deja, campingul este nou astfel ca toate dotarile sunt si ele intr-o stare foarte buna.
In afara de ospitalitatea gazdelor ceea ce mi-a placut foarte tare a fost receptivitatea acestora la parerile si cerintele celor cazati. Fiind la inceput mai necesita mici ajustari dar care se intampla aproape instant.
Intre timp s-a corectat si indrumarea oferita de Google Maps astfel ca va puteti baza pe aceasta pentru a ajunge la locatie ( inainte traseul oferit era pe un drum ocolitor cu un carosabil dificil ).
In viitor si-au propus sa dubleze numarul de locuri de campare sapand in malul dintre locul actual de campare si casute.
Cel mai mare neajuns, cel putin pentru mine, este ca locurile de campare se afla pe pietris. Am inteles ca aceasta solutie a fost necesara deoarece dupa ploi locul devenea foarte noroios. Au zis ceva de genul ca vor lasa iarba sa creasca si in viitor nu se va mai campa direct pe pietris. Vom trai si vom vedea.
La dus a fost tot timpul apa calda ( obtinuta prin panou solar ). Dar cu precizarea ca, cel putin pentru moment, dusul este neacoperit. Asta insemnand ca nu poate fi folosit in zilele reci sau folosit doar de temerari. :banana:
Preturile scrise de colegul @Dragomir Gabriel sunt aproximative. Inca mai cauta varianta finala. Dupa discutii am reusit sa nu fiu taxat pentru electricitate ( am atat panou solar cat si acumulator, ambele destul de mari si nu am nevoie sa ma conectez la retea ). Doresc sa includa electricitatea in taxa de campare astfel incat costul se ridica la 45 lei/zi. Motivarea fiind ca exista clienti care declara ca nu vor folosi electricitate dar ii gasesc conectati si nu doresc sa faca politie cu clientii ( deci tot noi clientii ii determinam sa adopte astfel de tactici ). Taxeaza obligatoriu 10 lei masina ( cel putin pentru rulote ) si 5 sau 10 lei pentru animalul de companie ( nu am retinut ). Daca echipajul este format din mai mult de doua persoane, orice persoana suplimentara se taxeaza cu 5 lei pt copiii pana in 14 ani si 10 lei pentru cei mai mari sau adulti.
Pentru mine reprezinta un loc unde as vrea sa revin.
Adaug cateva imagini, inclusiv cu lista de preturi.
Fişiere ataşate
DSC-0206.jpg
DSC-0206.jpg (3.23 MiB) Vizualizat de 1955 ori
Laika X713R, Ploiesti
e-mail: mariusi_rotaru@yahoo.com
Roland Stanciu
Membru asociat
17
Oras: Câmpulung Moldovenesc
Data nasterii: 01 Mar 1974

Mesaj de Roland Stanciu »

Dezgrop putin topicul. Cum mai e acest camping? Intentionez sa merg acolo de 1 iunie. A mai fost cineva prin zona recent? Cum e drumul de acces?
Peugeot 4007 + Weinsberg 450 FU
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14

Drumul este acceptabil... bagati pe gps Hoghilag, apoi Daras camping. Exista un drum mai scurt dinspre Sighisoara dar este cam defect, waze va baga pe acolo daca puneti direct campingul. Pt. 1 iunie recomand sa sunati inainte pentru rezervare.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Mail- draggabi@yahoo.com
Roland Stanciu
Membru asociat
17
Oras: Câmpulung Moldovenesc
Data nasterii: 01 Mar 1974

Mesaj de Roland Stanciu »

Rezervare deja e facuta - 1 rulota, 1 masina 2 persoane. Deci nu e problema.
Eu o sa vin dinspre Targul Mures . Intradevar atat Maps cat si Waze ma baga pe la Sighisoara, adica nu ajung la Sighisoara, dar ma baga pe drumul ala. Dvs. ce drum recomandati de la Targul Mures? Ma uit pe harta si nu vad cum sa ajung la Hoghilag ...
Peugeot 4007 + Weinsberg 450 FU
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14

Vad ca va baga pe un drum comunal... Mai bine mergeti pe Sighisoara si la sensul giratoriu de la intrare va lasati in dreapta, e mai lung cu 10km dar la timp e la fel. Bagati pe gps Hoghilag, iar de acolo bagati campingul.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Mail- draggabi@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Dara's Camping, Prod (SB ) partener ClubRV -20%

Mesaj de Lupu Ciprian »

Locatia ofera o reducere de 20% pt posesorii de card ClubRV FICC valabil ( membri Clubrv ) .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scrie răspuns