De Paste am fost in acest camping. De departe spun ca este cel mai bun camping in care am stat pana acum. Conditiile intalnite aici, personal nu le-am mai intalnit in alte campinguri. Asta nu inseamna ca acest camping nu are si minusuri - dar nimeni nu e perfect. Voi alinia aici plusurile si minusurile:
Plusuri:
Camping foarte curat;
Camping cu locuri foarte bine delimitate. Are un numar de locuri clare, si nu inghesuie la gramada rulote. Locul pentru rulota este foarte bine delimitat, si foarte aerisit:
Fişierul ataşat 20230415_082630.jpg nu mai este disponibil
In fiecare loc de rulota exista priza de curent, cu contor individual. Platesti cat consumi;
Cel mai tare lucru - fiecare loc de rulota are toaleta si dusul lui. La venire primesti locul de campare si o cheie de la toaleta. Toaleta aceea si dusul respectiv il vei folosi doar tu. Sunt toalete pentru fiecare loc de campare. Asa ceva nu am intalnit in nici un camping;
Fiecare loc de rulota are o copertina dintr-un material textil, care vara cred ca asigura o umbra buna;
Toaletele sunt dotate cu hartie igienica, sapun si sampon;
Exista gratar in camping, exista bucatarie, exista sala de mese cu televizor;
Exista loc de deversare si spalare toaleta chimica;
Personal mai mult decat amabil;
Accepta la plata card de vacanta;
Dar am zis ca acest camping are si ceva minusuri. Trebuie sa le spunem si pe acelea:
Pe jos se afla o piatra de rau (sau nu stiu cum sa o numesc). Poate daca era spatiu verde pe jos era mai bine. Piatra respectiva iti creeaza un discomfort cand te plimbi in slapi prin camping;
Locurile de campare nu aveau fiecare robinet de apa, trebuia sa tragi un furtun. La mine a fost simplu, nu eram decat eu in camping, iar furtunul a fost tot timpul la mine. Dar la vara cand campingul va fi plin, va fi alta poveste ...
Preturi un pic cam mari. Dar poate justrificate la ce conditii sunt in camping:
Fişierul ataşat IMG_20230416_124648.jpg nu mai este disponibil
Cu toate aceste minusuri, eu m-am simtit minunat in acest camping. Motiv pentru care deja am facuit o rezervare pentru 7 zile in luna iulie.
In final pun o poza cu un loc de campare (unde am stat eu):

- 20230416_174356.jpg (2.42 MiB) Vizualizat de 558 ori
Loc mai mult decat suficient!