La.acesta intalnire noi nu am fost organizatori ci doar participanți....chiar daca au fost destul de mulți de la noi din club printre aceste cca 100 de rulote...
Am participat la RV Fest Ediția 4 in acest weekend 16-19.05.2024 alaturi de alti rulotisti din ClubRv și nu numai ... In afara de doamna Monica de la Ferma Homorâciu ( jud PH ) cu care vom avea o colaborare în viitor ,am cunoscut și alți oameni deosebiți care iată că se pot implica in astfel de evenimente de anvergură mare. Vom publica in Revista ClubRV-Ro Rulotisti din Romania nr 18 detalii despre tot ce s-a întâmplat aici ,despre activitățile desfășurate și respectiv locurile vizitate din zona. Această locație merita nota f buna și este în plin progres, oamenii sunt deschiși, flexibili și vor îmbunătăți din ce in ce mai mult acest loc plin de potențial!
Felicitări gazdei, .... organizatorilor. RVTRAVEL.EU.... RVBAZAR.RO și respectiv comercianților prezenți care au putut oferi program artistic , activități, tombola și atmosfera de festival !
Tarifele au fost 80 Ron familie acces festival pt toate 3 zile respectiv 30 Ron campare + 20 optional curent /zilnic.