Folositi functia CAUTARE (SEARCH).Selectati cu atentie topicul in care postati.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Am reusit sa agat o protectie spate rulota, iar pe cealalta am reusit sa o pierd! Podeaua pare intacta, s-au smuls suruburile. Cum as putea rezolva problema? De unde gasesc protectiile astea pentru rulota weinsberg 450 FU?
20240429_104014.jpg (1.62 MiB) Vizualizat de 588 ori
20240429_104014.jpg (1.62 MiB) Vizualizat de 588 ori
La confectionat ma gandesc si eu. Am luat legatura cu reprezentantul weinsberg, dar termenul de livrare este imens. A spus ca mi le aduce cand pleaca dupa rulote, si nu stie cand va face lucrul acesta.
Protectiile sunt facute din platbanda de 40 mm latime si 4 mm grosime. Problema e ca aceasta platbanda se vinde la magazine de specialitate doar la bara de 6 metri, nimeni nu iti taie mai putin. Iar eu nu am nevoie decat de 80 cm pentru 2 protectii!
O sa mai caut dupa sarbatori, daca nu gasesc, voi lua o bara de 6 metri!
Nu au nici la hornbach la metru. Platbanda de 40 mm latime, si 4 mm grosime, asta era original. Insa mi-a dat un prieten sudor o platbanda de inox latime 40 mm si grosime 5 mm. Avea un rest de vreo 90 cm, pe care mi l-a dat mie, contra unui litru de tuica. E lux, e inox alimentar, asta nu rugineste! Cred ca nu influenteaza cu nimic faptul ca e mai groasa,din contra. Azi e sarbatoare, dar maine ma pun pe ciocanit!
Am rezolvat problema, am comfectionat doua protectii din platbanda de Inox. A fost o munca de chinez ... dar tinand cont ca termenul de livrare a unor astfel de protectii era de peste 3 saptamani ... am preferat sa mi le fac eu!