Am mai editat si bagat 2-3 propozitii,,,
daca n aveti nimic de adaugat cam asta e
Program de activitati 1mai + Paste 2024 CLUBRV-RO, Eforie Nord, Camping Bucuria
Bine ati venit la evenmentul ”1mai + Paste ClubRV” organizat de asociatia proprietarilor de rulote si autorulote din Ro! In numele echipei prezente din conducere (Alex Lefterica, Gerogeta Ghe, Giani Urda, Ciupagea Dumitru si Lupu Ciprian) va uram ” PASTE FERICIT” si va multumim pt prezenta! In urmatoarele zile ne-am propus cateva activitati dupa cum urmeaza...
mierc. 1 mai , joi 2 mai sosire participanti ( asezare tabara) in ordinea sosirii ( fara prioriate si rezervari)
joi 2 mai h 11 concurs organizat de Ciupagea Dan cu premii de la TOTAL CAMPER CONVERSION
Facem cunostinta cu cei care –s mai noi, ocazie cu care colegul nostru va face o mica introducere , prezentare s. a. m. d.
h12 moment artistic
3 mai vineri h 10 tura cu bicicletele ( Ciprian L.)
vineri h 11 Atelier Pictura prof. Dumitrescu Vali , Geta Ghe ( activitati pt. copii )
4 mai sambata h 11 animatie copii , costume si momente vesele
h 13 table + rummy ( campionat )
seara h 23 participare la slujba de inviere la biserica din Eforie Nord ( aproape de noi )
la intoarcere ciocnim un ou, mai putem sta de vorba ...
5 mai duminica h10 tura cu bicicletele (Ciprian L. )
duminica h 11 Vanatoarea de oua ( activ copii ) Geta Ghe.
Se va distribui REVSTA CLUBRV RO n.17 membrilor asociati prezenti. ( Ciprian L, Giani U.)
Cristi Nastase va mai organiza sambata duminica un concurs (ZEN&CRY Detailing Caravan Auto SRL )
În program mai sunt doua surprize anuntate de colegul Giani Urda ( muzica si foculet ) pt care inca nu stim orele de desfasurare acestea fiind organizate prin amabilitatea gazdei ( a campingului ).
6 mai luni plecam spre casa cu speranta revederii la Rusalii pe 21- 24 iun 2024
ORGANIZARE
tel. Dan Ciupagea 0746152372 tel Giani Urda 074500642 tel. Ciprian Lupu 0722.227.048
pt organizare vor ajuta de asemenea atat Geta Ghe. cat si Lefterica Alex , cel care a adus cardurile dvs, fizic F.I.C.C. ClubRV 2024 sau v -a trimis versiune virtuala ( valabila în Ro si EU ) .
Pt. detalii si actuaizari vizitati pagina
www.forum.clubrv.ro