Propunere întâlnire offcamping Suraia, județ Vrancea

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Ciupagea Dumitru
Membru asociat
7
Oras: Braila
Data nasterii: 04 Noi 1978

Propunere întâlnire offcamping Suraia, județ Vrancea

Mesaj de Ciupagea Dumitru »

Stimați colegi!

Sunt în discutii cu Primaria localitații Suraia din județul Vrancea, pentru a organiza un eveniment offcamping.
Ne vor aproba cererea pentru a organiza evenimentul, vor pregati terenul, tuns iarba, delimitat spațiul, etc. Tot ei vor obține și avizele necesare, ISU sau ce altceva mai este necesar, ne vor furniza recipiete cu apă, tomberoane pentru gunoi și vor curăta zona la sfârșitul evenimentului. A rămas stabilit să caute oferte pentru toalete ecologice (nu au în dotare). Vom vedea cum le vom plăti... sponsorizări sau ceva asemănător, nu am stabilit.
Am discutat cu ei ca să fie intrarea liberă pentru orice posesor de rulotă sau cort, dar cu respectarea regulamentului pe care îl vom face impreună.
Locul este pe malul unei balți unde se poate pescui sau plimba cu barci ori caiace.
În situația în care se va vota achiziționarea acelui pavilion la AG, va fi excelent, în caz contrar ar trebui să închiriem unul.
Prin firma mea, aș putea să ajut cu un sistem format din niste panouri fotovoltaice și baterii, sistem care ar putea asigura iluminatul în acel pavilon, eventual un proiector, o boxa sau altceva de consum mic.
Data evenimentului ar putea fi la sfarșitul lunii iunie cand se termină prohibiția, sau mai devreme dacă nu dorim să pescuim.
Vă rog să vă spuneți părerile despre acest eveniment, să ne spuneți cu ce ne puteți ajuta ca să fie ceva frumos.
Your home is where you park it
Tudose Vasile
Membru asociat
1
Oras: București
Data nasterii: 05 Mar 1976

Re: Propunere întâlnire offcamping Suraia, județ Vrancea

Mesaj de Tudose Vasile »

Dacă e cazul pot aduce eu un generator de 4 KW pt orice eventualitate
Codrin Laslo
Membru forum
4
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 21 Ian 1971

Mesaj de Codrin Laslo »

Mi se pare o idee excelenta.As fi interesat.
Florin Herciu
Moderator
12
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 01 Ian 1969

Mesaj de Florin Herciu »

Supertare!

Adică: exact cu asemenea organizări mi se pare mie că trebuie să se ocupe o comunitate de rulotiști. O promovare reală și concretă.

Nu zic ca nu-s bune pliantele si revistele, dar asta-i la obiect: veniți și vedeți cu ochii voștri!

Încă aș plusa: să căutăm două-trei rulote pentru închiriat celor care incă nu au, dar ar vrea să încerce traiul nomad. La o chirie încurajatoare.

Sau cum ar fi ca eu, care vreau sa-mi vând rulota, s-o aduc intr-un spațiu în care eventualul client s-o încerce?

(A nu se înțelege că am rulotă de vândut și că aș profita de ocazia asta)
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

O idee foarte buna cu observatia ca nu trebuie sa intelegere scrisa pentru un eveniment de 48-72h cu primaria pe un teren indicat exact la care sa fie asigurata salubrizare , apa si toalete ecologice, minim 4, chiar daca vom cheltui ceva bani pt asta. .. cu o firma ceva...sa n- avem probleme, sa ne calce politia pe acolo .

Asta ca sa faci un off camping legal ...

Noi le vom putea face ceva promovare inclusiv pe forum, site si in revista lunii iunie ...sau sept.

Astfel de initiative sunt foarte bune la nivel de asociatie pt ca noi de fapt cu asta nu ocupam, cu promovarea unui astfel de turism rutier, civilizat, organizat si curat , cu respectarea naturii. Daca se poate face un off camping legal iata ca vom fi un exemplu bun impreuna cu autoritatile locale in alianta.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Ciupagea Dumitru
Membru asociat
7

Mă bucur că există interes, haideți să vedem de ce am avea nevoie și cum vom putea rezolva, poate mai sunt colegi care ne vor ajuta.
1. Foto și video cred că ar fi necesar, ceva mai profesional.
2. Program artistic 1-2 ore.
3. Concurs de pescuit. Am discutat cu colegul Negulescu Adrian și se va ocupa el, este pescar experimentat.
4. Un banner pe care să-l afișam la intrare pe care să scrie ceva de genul " Eveniment organizat de Asociația ClubRv-Ro în parteneriat cu primaria localitații Suraia'
5.....
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Ideea este într-adevăr excelentă și eu o practic de ceva ani în Moldova. Se pot face întâlniri deosebite în locații cu
potențial turistic (zona să aibă mai multe atracții turistice care să poată fi vizitate de colegi). Dacă întâlnirea nu ține mai mult de trei zile este probabil ca toaletele ecologice să nu fie strict necesare. Și, este adevărat, când se face propunerea cu locul unde va avea loc întâlnirea sunt necesare poze și coordonate GPS, pentru a fi cu toți în cunoștință de cauză.
Cu inițiativă și mai mult curaj se pot face lucruri minunate în Clubrv.
Cu stimă,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Pt legalitate salubrizare, WC si apa sunt absolut necesare
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
marcu viorel
Membru asociat
9
Oras: Focsani
Data nasterii: 26 Apr 1974

Mesaj de marcu viorel »

Buna ziua tuturor!
Am o nelămurire privitor la informația domnului Ciupagea Dumitru potrivit căreia urmează a se organiza o întâlnire la Suraia, județul Vrancea, ”pe malul unei bălți unde se poate pescui sau plimba cu bărci ori caiace”.
Deși nu sunt un împătimit al pescuitului, totuși colind destul de mult acest județ prin însăși natura meseriei și nu am cunoștință de existența vreunei bălți de pescuit ori de agrement pe raza localiății Suraia. Singura baltă de acest gen pe care o cunosc se află în localitatea Biliești, fiind vorba de Balta Draglina, în zona balastierelor de pe malul râului Siret, concesionată de la Primaria Biliești de către un investitor și administrată în regim privat. De altfel, în zonă mai sunt și alte bălți de pescuit, dar mult mai mici, dar și acestea sunt administrate tot în regim privat.
Dacă am greșit cu informațiile pe care le dețin, îmi cer scuze, dar ar fi bine de știut despre ce locație vorbim, pentru că așa cum a subliniat și Ciprian Lupu va trebui sau nu să se încheie o ” înțelegere scrisă pentru un eveniment de 48-72h cu primăria pe un teren indicat exact la care sa fie asigurată salubrizare , apă și toalete ecologice”.
Focsani, jud. Vrancea
0766/682584
Ciupagea Dumitru
Membru asociat
7

Nu știu cum se numește balta știu doar că a fost în regim privat și că acum a trecut în administrarea primăriei. Voi reveni cu detalii, urmează o vizită acolo.
Totuși, nu cred că este atât de importantă denumirea.
Scrie răspuns