Buna ziua! Intenționez să organizez o întâlnire de rulotisti care sa vina cu caiacele la un lac ( nu la Dunăre) pt că n avem experiență .
Avem nevoie de loc de campare cât și de lansare la apa. ...lac liniștit nu aventuri inutile pt că n avem experiență.
Am sa- l rog și pe Dumitru Ciupagea sa vina și el cu 2....3 prieteni cu caiacele mai ales că au mai făcut deja o astfel de întâlnire și ei anul trecut... poate ne organizam împreună...
As propune acest lucru pt luna aprilie daca permite vremea...
Ajutați -ma dacă aveți sugestii!
...campare și lac sunt cele două criterii...
Suntem deja pe lista 5 familii de rulotisti din București cu caiace gonflabile ( începători).
0722227048 Ciprian
Fişiere ataşate
ClearlyTahoe_Desktop.jpg (465.42 KiB) Vizualizat de 708 ori
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Vin cu cea mai mare placere, Ciprian, dar eu nu am cum sa transport canoia mea, depind de un an prieten cu campervanul, singura varianta este sa ne sincronizam cu el.
Ar mai fi o variantă să veniti in judetul Braila, pe malul raușui Siret avem un loc de campare off.
Ne putem organiza sa ne transporte cu caiacele la 20, 30 km de locul de campare și apoi să venim in aval cu caiacele. Nu este periculos, mergem aproape de mal, dar obligatoriu purtăm veste de salvare. Va fi o experiență frumoasa, noi am facut asta anii trecuți.