Am facut un circuit de 1300  km  in 12 zile pe  ruta  Bucuresti - Calarasi (la Dunare ), Rasnov (BV ) ,    Baile Homorod (HR),   Toplita-Borsec (HR) , Lac Bicaz/Ceahlau (NT),  Durau (NT) ,   Targu Neamt (NT)  , Sarata Monteoru ( BZ) , Bucuresti .
In fiecare locatie am stat cam 2 zile ...
La Borsec si Toplita nu am stat  deloc , am facut doar o excursie la Poiana Zanelor  si la partie ne-am dat cu bobul de vara .
Locurile de campare au fost 
Calarasi - Complex Albatros    2 zile 
Rasnov - Pensiunea Rasnov     1  zi 
Baile Homorod- Vlahita  Strand Termal Perla Vlahitei    2  zile 
Toplita - Borsec - nu  am ramas peste noapte
Lac  Bicaz/ Ceahlau - off camping  pe malul lacului    aici       1  zi 
https://www.google.com/maps/place/Campi ... BJ6BAhFEAU
Durau Neamt camping Leon   2 zile  
Targu Neamt  la Topolita jud Neamt   CAMPING YNU MAF    2  zile 
Sarata Monteoru la parcare strand in fata campingului Adventura ( inchis )  1 zi  si o zi  off camping aici    2  zile 
https://www.google.com/maps/place/45%C2 ... 26.6208064
Consum combustibil  cca 120Lx 9 ron = undeva peste 1000 ron 
celelalte cheltuieli nu le stiu pt ca nu le-am contabilizat ,dar pot sa va dau tarifele de la campare- strand  Perla Vlahitei 100 ron pe zi  camping Leon- Durau 67 ron pe zi  , camping Ynu Maf-Tg Neamt 50 ron pe zi  .
Alte tarife  care va intereseaza 
Sezlong la Albastros Complex 20 ron pers.in weekend iar in cursul saptamanii 10 ron.
Piscina Duet- Sarata Monteoru   50 ron/ pers ( include si sezlong  ) 
Camparea de 100 ron  echipaj la Perla Vlahitei  include pt cele 2 pers si  strandul si sauna   nu doar camparea .
Distantele intre punctele mele de interes  au fost de  cca 200km si   m am deplasat  cam o data la   2 zile ...adica ajung  undeva  stau 2 seri , iar in a treia zi  ma mut  si fac cumva sa conduc max 3h. eventual sa si opresc  30 min la cumparaturi de  aprovizionare .
Pe local ne  miscam cu  trotineta si bicicleta .... ori pe jos .
Va voi spune  in urmatoarea postare cam ce  e  de vazut sau   de facut in fiecare loc .