topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
O sa vad cum recuprez lista cu ajutorul lui Dan Ciupagea pt ca nu o mai am si continui aici ....
Se vor prelua sugestii la 1 sept de la dvs pt intalnirea pe care vrem sa o facem in Delta.... repet sugestii , adica facem un tabel cu 2-3 locatii optiuni etc ....
NU va fi nici un fel de sedinta... A.G.A.
NU se iau decizii decat la modul turistic daca este cazul impreuna cu dvs... cei prezenti.
Topicul este exclusiv turistic.,, de fapt ca si intalnirea respectiva.
Aseara am scris ca astept sms la nr tel 0722.227.048 de la 2-3 voluntari dintre cei care vin cu copiii pt a putea sa ne organizam centralizam oferim cadouri respectiv organiza ceva pt ei.
E recomandat sa va oferiti din cei care veniti cu copiii nu , eu , Scolareanu , sau Bucataru” de ex ... repet din cei cu copiii prezenti pe lista .
Acestia vor face parte dintr un mic grup de ”WHAT S UP ” pt comunicare intre 3-4 partinti organizatori.
Va tinem la curent.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Nu mai am lista din serverul vechi..e pierduta. Poate ma ajuți dacă ai " paralel "
Lipsesc câteva pers din lista.
Vad ca merge sa dai și edit. E ok.
Ieri gresisem ceva su am vrut sa fac o corectura gramaticala și la edit da eroare.
N ai caseta de text. E inactiva
28 Mariana și Claudiu Holom
29 Zamfir Mihai & Maria
30 Zamfir Cristi &Oana
31 Ionescu Cătălin 2+ copil 5 ani
32 Razvan Vatafu " Fardache"
33 Vasile Caloian 2pers
Am recuperat lista dar nu mai editez nimic pt ca n are nici o importanta cronologia ...lista n are o anume ordine...
Important e sa iasă frumos cu voie buna asa cum trebuie.
Luati-va cardurile FICC ClubRv-Ro cu dvs o data pt plata cu reducere, iar a doua oara...Costel Curelea propune o tombola cu seriile prezente la eveniment... ( seriile de pe carduri)... !
Fişiere ataşate
Screenshot_20230729_164330_Facebook.jpg (242.58 KiB) Vizualizat de 452 ori
N am mai putut da "edit" unde am scris menbri în loc de membri dar nu mai contează. Dacă am omis pe cineva sa-mi semnaleze va rog!
Încă așteptăm din partea mămicilor sau de fapt părinților care vin la eveniment împreună cu copiii sa se ofere măcar 2 voluntari la centralizare date și respectiv organizare 1..2h activități pt copii.
Rog sms la nr 0722.227.048 pt a va alătura unui grup de "what s up" dedicat acestor activități!
Mulțumesc !
Domnilor @Ciupagea Dumitru și @Lupu Ciprian , postarea mea din 19 iulie de cine a fost ștearsă?
Văd că alte postări din acea dată au rămas ... cum naiba unele rămân iar altele dispar?
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
Îmi pare rău să te contrazic dar postările nu dispar în neant fără ca cineva să intervină ... am lucrat (chiar dacă din partea milițienilor) și am cunoștințe destule despre forumuri și it în general ...
Vom fi și noi prezenți la întâlnire, 2 persoane, am rezervat una din cele 2 cabane din camping.
Să ne revedem sănătoși!
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
Ok. Cazare la Cabanuta Flavius Ivan
Mai este încă o familie cred ca domnul cu site ul.. am uitat cum îl cheamă dar scrie Dumitru Ciupagea.
Știu ca sta la cazare.
@flavius
Îți scriu pe privat ceva despre moderare acum pe telefon " w up" ...propunere.