topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Iancu Gabriel scrie: ↑29 Iun 2023, 19:29
Super ati fost bestiali dupa parerea mea le ati dat clasa tuturor.
Petrecere frumoasa incontinuare si drum bun spre casa.
Eu am vazut poze doar pe facebook de la ziua Romaniei,aici pe forum nu sunt poze?
Hymer Exsis T-474
tel 0770497302,gabyiancu@yahoo.com
Salutari de la toți și multumim pt aprecieri!
Din păcate conexiunea de net nu prea pernite sa urci pe server de forum upload deși m am chinuit de o săptămână pun câte 3...4
Azi e ultima zi aici. Am avut și 2 la cort de ai nostri...
Avem 600 de poze și 30..40 de filmulețe însă vine netul cu picătură aici @gabi....
Fişiere ataşate
IMG-20230629-WA0068.jpg (163.28 KiB) Vizualizat de 406 ori
IMG-20230628-WA0194.jpg (198.98 KiB) Vizualizat de 406 ori
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Imi cer scuze,am uitat de netul Croatilor ca merge greu ,acum o luna plecam si eu pe acolo si mai in jos pana in ALBANIA.
Am vazut ca DIVELE au intretinut bine distractia.IRINA si ANA.
Veniti acasa sanatosi cu toti.Drum bun.
Hymer Exsis T-474
Toate fetele au fost la inaltime inclusiv moldovencele. ;)
La standul României s a dansat!.
Au întrat în hora si delegatii Taiwanului... unul mi a dat tricoul de pe el eu I am dat șapca mea ;)
Am băgat cât am stat la ședința și 2...3 pe YouTube... pe " wi fi"
In drumul meu spre Split Dubrovnik am vizitat si Zadar ,am trecut si pe langa camping,acum 12-13 ani si eu am repezentat Romania cu cateva echipaje la o intalnire in insula PAG ,oras Novalja camping Strasko.Si ala era mare ca cel in care ati stat voi,poate chiar mai mare nu asa modern dar sunt ani de atunci.
Hymer Exsis T-474
Cunoaștem da ați fost mai mulți romani ... din păcate n am materiale de publicat de atunci deși mi ar place s o fac pt istoricul clubului.
Au fost primii rulotisti care au ieștit în Europa
În anul 2010 cu ocazia întâlnirii organizate de FICC la campingul din UMAG din Croația, asociația noastră a devenit membra cu drepturi depline în organizația internațională.
Din familiile prezente atunci , la Zaton în 2023, a fost prezenta fam. Popa ( Ștefan și Violeta) din Iași. An de an au fost prezenți si la Rally Adria unde au reprezentat cu succes rulotismul romanesc.
Important este ca oriunde în lume am merge, sa fim exemple de comportament în acest mediu de vacanta.
Felicitări celor care au fost la întâlnirea din acest an din Croația și drum bun către casa!
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Am ajuns iar la Râșnov dupa 2 săptămâni.
N au existat incidente. Un camper cu o curea rupta s a rezolvat pe drum la un coleg și altul a rupt o terasa în Ungaria dar fără accident deci doar paguba materiala. Nimic grav.
Mulțumim celor care au participat și au pus suflet pt echipa ClubRv-Romania !
Fişiere ataşate
20230702_194354.jpg (1.09 MiB) Vizualizat de 319 ori
20230702_124515.jpg (759.82 KiB) Vizualizat de 319 ori
20230701_164712.jpg (1.35 MiB) Vizualizat de 319 ori
Am revenit acasa . Traseul a fost
- Bucuresti - Rasnov - Mako ( HU) - Plitvice(HR) - Zadar (HR)- Balaton lac (HU)- Oradea- Rasnov - Bucuresti total 3100 km
in 14 zile din care 9 am stat pe loc... 7 la Zadar si 2 la Plitvice.
N am condus mai mult de 500 km.... pe tura, deci dus negrabit 3 zile si la fel la intors...
Locurile de campare au fost
Rasnov 1 zi la Pens Rasnov
Mako 1 zi la parcarea strandului Aqua Hagymaticum
Pltivice 2 zile caping Korana ( 2x36 euro )
Zadar 8 zile complex Zaton 305 euro cu card FICC in cadrul festivalului... ar fi fost la pret normal 480 euro. La ultima zi am renuntat chiar daca am platit-o. Am vrut sa am 1 zi de rezerva pe drum .... si am plecat vineri nu sambata ....spre casa.
Balaton lac la Siofok off camping la o parcare langa lac 1 zi
Oradea 1 zi la strand Livada de Bihor 80 ron 2pers cu strand si campare
Rasnov 1 zi la Pens Rasnov
consum pe drum si taxe drum cca 500 euro cu combustibil si vignete
numai pe Croatia pe un sens te costa cca 35 euro autostrada
campari aproape 500 euro rotunjind putin in cele 14 zile ... cu tot cu intrari la sranduri ( Therme)
alte cheltuieli nu stiu si nu am calculat deloc insa pot sa dau 2 exemple
1 pers la PLitvice 39 eur
1 pers croaziera insula Telascika pac National kornati 60 eur cu masa si bautura incluse
1pers la insula Silba croaziera 60 eur cu masa si bauturi incluse
Am particpat la cateva activitati pe care am sa le descriu separat ...imi voi face timp.
Multumesc celor care au fost alaturi de noi si ma bucur pt ca am avut onoarea sa reprezentam Romania si clubul de rulotisti de la noi !