topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Camping Korana lângă Lacurile Plitvice .. suntem 25 de persoane din Clubrv România aici în aceasta seara... stam 2 zile și continuam.
Maine vizitam Parcul National Plitvice cu cascade și lacuri...
SALUTARI TUTUROR !
IN 2 ZILE NE ÎNTÂLNIM CU INCA 10 ECHIPAJE.
Fişiere ataşate
20230621_193825.jpg (2.26 MiB) Vizualizat de 1019 ori
20230621_193454.jpg (2.11 MiB) Vizualizat de 1019 ori
20230621_174516.jpg (2.36 MiB) Vizualizat de 1019 ori
20230621_073143.jpg (2.02 MiB) Vizualizat de 1019 ori
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Pana acum am parcurs pe ruta București, Brașov, Arad , Mako, Budapesta, Zagreb, Plitvice 1400km.
În 3 zile.
S a condus zilnic cca 5...6h pana în 500km.
Astăzi e a IV- a zi. Vom sta pe loc pt a vizita Parcul National Plitvice.
Nu ne deplasam.
Fişiere ataşate
20230622_075539.jpg (2.75 MiB) Vizualizat de 994 ori
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Buna ziua !
Intrarea la Parcul National Plitvice Lacuri costa 39 eur si include acces in parc , o travesare cu vaporasul electric 30 min , transfer intre parcarile 1 si 2 cu autobuzul trenulet .
Am ales traseul de 6 h pe litera ~H~ cel de 9800m destul de solicitant intr adevar... am facut 19500 de pasi conf aplicatiei de pe ceas .
la jumatate am facut o pauza de 30 min pt masa si pot sa spun ca alta pauza a fost in timpul travesarii cu vaporasul .
Pt cei care nu s dispusi sa faca drumetie prin padure , urcari pe scari si acest efort de5 h exista si trasee de dificulltate medie sau chiar usoara ....2....3..h.
Cei de la camping ne au dus cu autocarul la parc acesta aflandu se la numai 10km distanta. costa 4 eur 2 sensuri...transferul .
Nu pot urca multe foto pt ca netul e slab aici, insa pot sa va spun ca sunt de vazut fenomene carstice....cascade lacuri 1 pestera, mici iazuri cu pesti, alei suspendate montate la nivelul apei, travesari prin peisaj si cireasa de pe tort o cascada de 68m....
Nota 10 pt CROATIA !
..ce nu mi a placut este ca dupa h 13 e prea cald si a fost putin cam aglomerat... stiam de la Cristinel Acatrinei ceva detalii dar ne am asumat in grup acest traseu mai lung. Am fost grup de 22 pers din ClubRV Romania ! Azi mai vin cateva echipaje sa completeze grupul chiar daca au ratat vizitarea parcului o vor face poatre de dimineata maine.
Plecam spre COASTA DALMATIEI maine in sir indian spre litoral la Marea Adriatica !
Avantajul mare este ca de aici mai avem doar 150km.... ceilalti 1250 deja i-am parcurs pana n aceste 4 zile...
Parada națiunilor la festivalul nr 90 internațional de la Zadar...CROATIA.
Din 20 de tari România pot spune ca a fost în primele 3 ca nr de participanți... steaguri și echipament . Am vorbit personal cu dl Joao Alaves Pereira ( președinte F.I.C.C.) și s a bucurat ca suntem prezenți într o astfel de formație in acest an. Miercuri la 18 30 avem ziua României... de organizat. Suntem pregătiți ...împărțim invitații...