Sunt membru cotizant din 2010, cand am descoperit acest forum, cu exceptia ultimilor doi ani. N-am sa intru in detalii de ce nu am mai vrut sa achit cotizatia. Cert este ca am vazut ca multi membri vechi s-au retras. Probabil, ca sa ajute la scaderea mediei de varsta, (asa cum dorea cineva

), si nu numai. Dar stiti vorba romaneasca: “ Cine n-are batrani, sa si-i cumpere!”
Am redevenit imediat membru cotizant, pentru ca il cunoastem pe Nelu P. foarte bine si stim ca ce isi propune si realizeaza, dar sa fie ajutat si sustinut faptic, nu declarativ.
Noi, Claudiu si Mariana, ne-am dori, de ex., sa se organizeze unu-doua circuite anual, nationale sau internationale, cu diferite tematici: de ex. lacuri termale, parcuri nationale, de ce nu, ecumenice? Acest lucru implica din partea clubului, a CD-ului in speta ( dar ajutat si de noi), stabilirea unui itinerariu, cu obiective bine alese, mers la campingurile de pe traseu, negociat…
Desigur, cu totii ne dorim un RCA mai ieftin, avand in vedere nr. redus al RV-urilor implicate in accidente, conform raportului oficial obtinut tot de Nelu P.
Noi, astia mai vechi si mai intelepti ( ca sa ma exprim elegant), ne aminintim cu drag si dor de calitatea intalnirilor de odinioara…
Eram cu totii o singura “gasca” mare, nu multe si mici ca in ultimii 6-4 ani! Sper ca Asociatia sa redevina ce a fost odata!
Se simte lipsa ta, Mihai Rusu!
Voi, cei tineri si mai noi, cautati-i postarile, sa vedeti cine a fost!