topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Adineauri m-a sunat persoana de care va spuneam anterior, de la Ministerul Turismului.
Am fost intrebat in ce limba sa fie pliantele, dansii ar prefera in engleza.
Stiind ca suntem pe ultima suta de metri, le-am dat ok-ul.
Urmeaza ca cei de la "Productie Publicitara" sa ma sune si sper ca in maxim 2-3 zile sa avem materialele pentru intalnirea din Croatia.
Mi-a spus: "Cand veniti sa ridicati materialele, sunati-ma sa ne si vedem cu acea ocazie."
Sunt auspicii bune si pentru viitoare colaborari ClubRv - MT.
Azi am ridicat pliantele publicitare
și hărțile de la Direcția Generală de Turism, promise celor ce pleacă la întâlnirea FICC din Croația.
In seara asta trece Ciprian pe la mine să le preia.
Avem de toate și cumparaturi făcute inclusiv cu ajutorul lui Acatrinei Cristinel de la Bacău.
Mi au promis 2 din București ca vin sa mai ia din materiale pt ca am prea mult bagaj.
Deja am mai dat lui Nedelcu Maricel, Bejan , Scolareanu Petre... din ele pt ca nu pot cara singur 200kg de " de Toate " ...
Am luat și materialele de la Nelu care sunt f bune ... utile..hărți, reviste de promovare turistica.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Va salut!
Drum bun celor care acum se indreapta spre Croatia, catre intalnirea FICC!
Am primit un ultim comunicat de la secretariatul FICC referitor la programul intalnirii.
Suntem pe drum.
Colegii din București au ajuns la Budapesta.
CEI DE LA MOLDOVA erau la.Bogacs...in Ungaria la Camping cu strand ..bai termale.
Cred ca în 2 zile unim grupul la Plitvice la lacuri ( Parc National).
Vineri începe festivalul.... la Zadar 23.
iun.
Am sa pun poze de pe drum . ... diseară.
Salutari tuturor !
Fişiere ataşate
20230619_175812.jpg (1.24 MiB) Vizualizat de 588 ori
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Prima zi din cele 14.... spre Croația la festivalul internațioal organizat de FICC in Croația la Zadar. ( Federația Internațională de Camping și Caravaning)... suntem la primul stop la Râșnov... sa ne intalnim mai multe echipaje... pt aventura noastră de 3000 km. sub egida CLUBRV-RO ( asociatia propr. de rulote și autorulote din România). Este frig sunt 12 grade C am făcut " focul"... de mâine o luam spre Ungaria am decis sa nu tranzitam prin Serbia. Ne vom uni într un grup de 25 de familii din România
....
.va ținem la curent.. facem un mini serial... ;)." ClubRV Croația World Camping Festival " .
Avem 3 colegi care sunt deja la Budapesta în Ungaria și alți 4 din regiunea Moldova care au plecat azi spre Croația de la.Bogacs ( bai termale Ungaria camping- strand).
Maine mai pleacă 5 de la București și alți 5 de prin tara.
Ni s a alăturat și un echipaj de la Brăila pe drum...
Fişiere ataşate
20230619_181614.jpg (1.34 MiB) Vizualizat de 576 ori