Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Meniu Gorjenesc! Adica aducem si facem! :D Aducem sarmale cu piftii(racituri) si malai(turta),ardei iute si tuica fiarta(sterilizata) a la Shakira! :D
Specialitatea promisa de nu mai stiu cand,de mine,cu dedicatie ptr Eugen si Maria...halmush-balmush(bulz) la ceaun! Adica mamaliga cu unt cu branza cu oua cu smantana cu jumeri si...ce-o mai fi!!! :D A la PRP!
Pofta buna! Asta ptr ca deja va ploua in gura,nu? :D :D :D
Desert..."negresa" pregatita acasa si diverse foietaje! Tot a la Shakira!
Exista posibilitati de a alege si e bine! Rau e ca am ramas fara sunet atunci cand "concertul" a fost deja programat! :D :D :D
Avem timp cred ptr alte oferte! La 'sunet' ma refer! :D
multumim @Costi&Liliana pt preocuparea intensa referitor la oferta de cazare locala
Ieri am fost si am arvunit noul nostru RV care se cheama BUBU :D si are un "ochi vanat", dar cred ca asta nu il va impiedica sa participe la intrunire.
Totusi , tinind cont ca noi acum santem in Germania daca nu gasesc sofer pt aducerea lui in tara , vom apela la bunavointa dvs sa ne ajutati sa rezervam o cam de 2 sau 3persoane , ce o fi liber
nu postez fotografia ei aici pt a nu off-topic , o gasiti la rv-ul meu
Apropo BUBU nu este o rulota ci un camper , ma primiti in "curtea" voastra ?
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Locul de campare....cam asta ar fi!
...gramada de moloz va disparea! :)
"Fundatiile" sau cum sa le spun la astea....sunt excelente ptr mese si gratare! Aici ziceam sa asezam ceva pavilioane cu doi pereti! In caz ca ninge frumos! :)
Atat...ptr acest topic! O sa continui la "imagini din..." cu poze de grup!