01-05 iunie 2023 -Camping Vampire Bran

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: 01-05 iunie 2023 -Camping Vampire Bran

Mesaj de Lupu Ciprian »

Cred ca s a deviat de la subiect .
Mai bine ramenem pe poze pe prieteniepe imagini si impresii de la aceasta intalnire.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Cristian Nastase
Membru asociat
11
Data nasterii: 02 Feb 1968

Mesaj de Cristian Nastase »

Buna ziua, hai să vă luminez domnul Herciu, sa vedeti ca are treaba cu "comunitatea"
E normal sa-ti platesti cotizatia si sa astepti cardul "Fiic" vro 2 ani!?
Acum să ghiciti dv. cine trebuia sa-l facă!
De aia spun ca trebuie creat un topic si cu "problemele",să inteleaga si oamenii care e treaba cu "intepaturile" 🥴
Logan, Volvo,Grand Scenic, Fiat Ducato Pilote,
"Nici o masă fără peste" 🤘
Cristian Nastase
Membru asociat
11

Daca trecem iar la cenzură să nu vă mirati cand se adună iar 6-7 persoane pe la ședințe 🥴
Numai bine, rau la nimeni. 👍
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu »

Cristi, cat sunt eu aici nu se va pune problema cenzurarii cuiva, atata timp cat discutia purtata se face in termeni civilizati.
Inca trebuie sa ne organizam, poate umblam si la platforma forumului, la organizarea forumului si a subforumurilor.
Sunt multe de facut. Vom gasi si o sectiune in care sa discutam si astfel de "probleme"
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Vom crea o sectiune in care vom prelua sugestii si reclamatii daca e cazul ... de fapt e cazul sigur.
O sa fac eu ramura separata la membri asociati.
Haideti sa ne linistim pana nu face forumul spume ca de 3 zile ploua cu sageti :)

Lasam ce a fost in urma si scuturam manusile ca la box... incepem meci nou :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Maria Holom
Membru forum
14
Oras: PLOIESTI
Data nasterii: 11 Apr 1958

Mesaj de Maria Holom »

Lupu Ciprian scrie: 08 Iun 2023, 16:58 Vom crea o sectiune in care vom prelua sugestii si reclamatii daca e cazul ... de fapt e cazul sigur.
O sa fac eu ramura separata la membri asociati.
Haideti sa ne linistim pana nu face forumul spume ca de 3 zile ploua cu sageti :)

Lasam ce a fost in urma si scuturam manusile ca la box... incepem meci nou :)
Ciprian, vad ca acest topic pe care l-ai creat e accesibil numai cu parola. Despre ce parola e vorba?
Camper Hymer Exsis-t 588
Ivan Flavius
Membru asociat
12
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 28 Mai 1969

Mesaj de Ivan Flavius »

Cristi Nastase scrie: 08 Iun 2023, 13:21 Buna ziua, hai să vă luminez domnul Herciu, sa vedeti ca are treaba cu "comunitatea"
E normal sa-ti platesti cotizatia si sa astepti cardul "Fiic" vro 2 ani!?
Acum să ghiciti dv. cine trebuia sa-l facă!
De aia spun ca trebuie creat un topic si cu "problemele",să inteleaga si oamenii care e treaba cu "intepaturile" 🥴
Nu ești singurul ... și eu îl aștept pe cel de anul trecut (la cardul FICC mă refer) ... nu pentru altceva, doar să îl adaug la colecția personală pentru că tot l-am plătit!
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
Cristian Nastase
Membru asociat
11

Lasă Ciprian ca este bine, că te plangeai că numai batrani sunt in club , acum este puțină miscare, au inceput oamenii să intre si să urmărească postarile... si tineri si batrani 🥴
Parerea mea este ca acest club s-a "uscat" pe picioare din cauza cenzurii, a pumnului in gură, foarte multi sunt curiosi să vadă ce le mai zice ăla (adică eu) circul și tămbălău sunt apreciate in țara noastră.
Multi nu au mârâit ani de zile, au zburat sub radar să nu cumva să fie eliminati din club, să nu deranjeze 🥴🤦‍♂️
Sunt curios cine a facut "curățenie " in saitul ClubRV, aveau posibilitatea să caute oamenii, să vadă că au fost discutii, probleme, orgolii mărunte , bucurii, etc.
Cine a dorit să ascundă astea, să pară un club asa de neprihăniti, in care tot si toate sunt roz, toti plutesc pe norisorul lui intr-o armonie perfectă !?
Parerea mea este ca Nelu Predonu a fost chemat să resusciteze "mortul", cred ca intre voi a fost ceva (cativa din conducere) de sa rupt lantul de iubire.
Sti cand te-am intrebat ce se întâmplă in Club, de e linistea asta bizară , ai spus că au ramas doar batrani care nu mai au chef sa se implice, ai raspuns ca un soi de justificare 🥴
A fost o ruptură intre voi, dar cu timpul se vor afla, un șpriț , un gratar, si unele întrebări inteligente vor lumina situatia... si asa un amic a spus să se ferească lumea de mine că le bag microfoane prin buzunare (din cauza asta nu il mai am in listă), altii ca fur televizoare alb negru, etc. 🥴😜
Si explicăle celor care moderează pe aici că a trecut vremea cenzurii, aceste "functii" de moderator sunt așa "perisabile" cum nici nu visează.
Lăsați oamenii sa se exprime liber, nu mai invocati regulamentul... ăla care il bloca pe Nelu Predonu să candideze, si care intr-un final, din lipsa de pretendenti, regulamentul a fost reinterpretat 🤔
Sti Ciprian că tin la tine, tocmai de aia ma adresez către tine si te "cert" 😉🤘🥰
Cristian Nastase
Membru asociat
11

Explica-le 🥴🤦‍♂️
Scuze🥴