Lasă Ciprian ca este bine, că te plangeai că numai batrani sunt in club , acum este puțină miscare, au inceput oamenii să intre si să urmărească postarile... si tineri si batrani

Parerea mea este ca acest club s-a "uscat" pe picioare din cauza cenzurii, a pumnului in gură, foarte multi sunt curiosi să vadă ce le mai zice ăla (adică eu) circul și tămbălău sunt apreciate in țara noastră.
Multi nu au mârâit ani de zile, au zburat sub radar să nu cumva să fie eliminati din club, să nu deranjeze

Sunt curios cine a facut "curățenie " in saitul ClubRV, aveau posibilitatea să caute oamenii, să vadă că au fost discutii, probleme, orgolii mărunte , bucurii, etc.
Cine a dorit să ascundă astea, să pară un club asa de neprihăniti, in care tot si toate sunt roz, toti plutesc pe norisorul lui intr-o armonie perfectă !?
Parerea mea este ca Nelu Predonu a fost chemat să resusciteze "mortul", cred ca intre voi a fost ceva (cativa din conducere) de sa rupt lantul de iubire.
Sti cand te-am intrebat ce se întâmplă in Club, de e linistea asta bizară , ai spus că au ramas doar batrani care nu mai au chef sa se implice, ai raspuns ca un soi de justificare

A fost o ruptură intre voi, dar cu timpul se vor afla, un șpriț , un gratar, si unele întrebări inteligente vor lumina situatia... si asa un amic a spus să se ferească lumea de mine că le bag microfoane prin buzunare (din cauza asta nu il mai am in listă), altii ca fur televizoare alb negru, etc.

Si explicăle celor care moderează pe aici că a trecut vremea cenzurii, aceste "functii" de moderator sunt așa "perisabile" cum nici nu visează.
Lăsați oamenii sa se exprime liber, nu mai invocati regulamentul... ăla care il bloca pe Nelu Predonu să candideze, si care intr-un final, din lipsa de pretendenti, regulamentul a fost reinterpretat

Sti Ciprian că tin la tine, tocmai de aia ma adresez către tine si te "cert"