Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Se inscrie si Fam Abalasei Sorin si Adriana de la Sv,2 pers si camper.Mentionez ca Abalasei Sorin este membru asociat,pana desluseste el.forumul ,ma rugat sa postez eu
Atat Geani Urda cat si Johann Varga la fata locului sunt invitati si a sedinta A.G.A. sambata de dim. mai ales ca ambii si au anuntat intentia de a deveni membri asociati . Voi veni si eu la sedinta probabil cu Vali Panait chiar daca nu suntem pe lista la camping ...
Avem ambii 2 rulote fixe la Rasnov la o pensiune .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Si eu intentionez sa devin membru al asociatiei. Am descarcat cererea de inscriere, insa nu stiu unde sa o trimit pe e-mail. Si asteptam intalnirea de la Bran pentru a o depune direct, catre Asociatie. De asemenea, n-am gasit un cont specificat clar pentru plata cotizatiei.
Va reamintesc faptu ca dl Cioceanu (admin ) Vampire Bran Caping , m-a rugat ca maine sa -i trimit pe e-mailul de la receptie lista de pe forum cu cei prezenti sau anuntati aici la intalnire....aviz celor care citesc forumul...
Sunteti rugati sa va opriti/ anuntati / inregistrati la receptie de la inceput nu sa intrati in camping si sa veniti mai tarziu . A insistat sa va anunt .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com