Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
El este imperecheat cu o camera de marsarier BC30 montata pe rulota si cu o camera BC40 montata pe o autoutilitara.
Ma gandesc sa las gps-ul permanent pe utilitara si sa cumpar inca unul pentru masina cu care trag rulota.
Modelul pe care il doresc este Garmin Camper 795. Acesta nu are in lista de camere compatibile modelul BC30.
Intreb daca stie cineva CONCRET, daca intr-adevar camera BC30 nu este combatibila cu gps-ul 795? Dupa parerea mea, este tot o transmisie wireless pe 2, 4 GHz si ar trebui sa mearga. Nu imi dau seama daca o fi vreo codare sau alta opreliste.
Incerc sa aflu un raspuns sigur, ca sa nu fiu nevoit sa cumpar in afara de gps si o camera noua.
Multumesc.
Volvo XC90 sau Ford Ranger 3.0 V6 + Fendt Bianco Active 515SD
Nu are codare, cu orice receptor wifi poti imperechea BC30-ul. Ce nu stiu, daca G Camper 795 are receptor wifi? Eu am 770, cu care am imperecheat si o camera de marsarier simpla si un emitator wifi via China. Cred ca merge si cu 795, elctronica nu prea difera, doar diagonala e mai generoasa.
In fata cabanei mele pe roti nu-si construieste nimeni un bloc!
Camper Chausson/Fiat Ducato
Și eu am tot 770, Receptorul wireless pentru BC30 se afla pe cablul de alimentare al gps-ului, care se conectează la bricheta. Fără acel cablu, nu pot recepționa imagini de la BC30. Trag concluzia ca acel modul de pe cablu este receptorul imperecheat cu BC30.
Totuși GPS-UL 770 poate recepționa imagini de la camera BC40, deci presupun ca are receptor wireless, deși acela nu funcționează cu BC30.
De aceea mă întreb dacă achiziționând 795, îl va vedea pe BC30. 795 poate fi alimentat eventual prin cablul cu receptor incorporat + un adaptor mini usb - usb c. Oare însă 795 știe sa interpreteze dacă ii vine semnal video prin cablu?
Destul de multe necunoscute și practic ar trebui făcută o proba cu 795. Însă de unde să-l împrumuți?
Volvo XC90 sau Ford Ranger 3.0 V6 + Fendt Bianco Active 515SD