topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Eu urc fără probleme cu turism destul de jos ca și garda la sol, motor 2000 diesel și rulota cam 1300 kg. Doar dacă a plouat recent e mai problematic, dar va ajuta proprietarul fără probleme, ca are un Pajero de 3,2 litri, adică va urca el rulota pe cei 2 km de final.
Ianuarie, februarie, rulota a stat în garaj, de doua săptămâni este iar la Motostar Camp, am reluat ieșirile la iarba verde și motorete. Pentru cine este interesat, poze de anul ăsta.
Fişiere ataşate
IMG_20230318_130509.jpg (1.05 MiB) Vizualizat de 365 ori
IMG_20230318_120004.jpg (804.19 KiB) Vizualizat de 365 ori
Dupa ce parasesti asfaltul - praf și bolovani timp de 15 minute cu maxim 10 kmh - asta am găsit eu acum exact un an. În rest, pentru 2-3 zile poți face niște plimbări pe dealuri și până la o cabană din apropiere. Eu am fost o singura dată și nu mi-a părut rău. Însă nu văd nici un motiv pentru care aș mai merge a doua oară. Dacă ești fan motocros, atunci e altă discuție.