Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Vreme frumoasa,oameni deosebiti,ciorba pregatita de doamnele din ClubRV a fost delicioasa.
Am avut o artista din Jurilovca care ne-a incantat cu muzica lipoveneasca,doamna Olga Alixei.
Multumim doamnei Catalina pentru sprijinul oferit,un om de o ospitalitate rara,prea multa chiar!
Sper ca am reusit ,noi cei din CD,sa organizam cat de cat bine si a meritat drumul , efortul si cheltuiala pentru fiecare . Multumesc tuturor pentru implicare.
Oameni de nota 20 la aceasta întrunire. Vineri m-am chinuit o groaza de timp sa reglez o antena Focus. M-am certat și cu cei care mi-au vandut-o, deoarece nu m-au putut ajuta prin telefon! Dar un domn din camping s-a oferit sa ma ajute. Fără sa îl solicit eu. A venit cu televizorul lui cu receptorul lui și mi-a reglat antena. A mers ceas după reglaj. De curiozitate, cine a fost domnul care m-a ajutat? Are cont aici pe forum? Vreau sa ii mai mulțumesc încă o data!
IMG-20221001-WA0001.jpg (471.89 KiB) Vizualizat de 657 ori
IMG-20221001-WA0000.jpg (403.85 KiB) Vizualizat de 662 ori