nobel art t6000 - ford transit

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
lungubogdan
Membru forum
14

nobel art t6000 - ford transit

Mesaj de lungubogdan »

salutare.

din luna martie sunt fericitul posesor al unei autorulote Nobel Art T6000 facut de Roller Team Italia pe sasiu de ford transit. motor 130 cp, cutie manuala 6 viteze.

5 persoane in centuri, 4 locuri de dormit. de fapt sunt 2 adulti si 2 copii.

7.45 lungime - destul de lunga dar m-am obisnuit cu ea.

Dormitor matrimonial cu usa spre restul autorulotei.
Wc separat de dus.
Pat lift deasupra locului de luat masa (se lasa si se ridica motorizat).
Bucatarie echipata complet: frigider mare (110 litri parca), aragaz, chiuveta, apa calda.
Loc de luat masa cu masa extensibila, scaunele sofer/pasager se rotesc spre spate, bancheta doua locuri plus bancheta 1 loc.
Trapa mare deasupra zonei din fata.
Parasolare cu ventuza pentru geamurile din fata (parbriz+sofer+pasager). Parasolare si plase de tantari integrate in toate ferestrele autorulotei (plus usa de acces).
Incalzire centralizata cu centrala termica pe gaz.
Aer conditionat masina, aer conditionat stationar.
Smart TV, suport 3 biciclete, veranda extensibila
Spatiu depozitare mare.
Baterie acumulator in zona de dormit.

rezervor de apa uzata 100 litri/ uzata cred ca tot 100 litri.

ca prima impresie dupa cativa mii de km facuti: masina e mult (dar mult) mai silentioasa decat fiat. zona de habitatie este relativ ok cum e gandita. patul matrimonial e pe mijloc si se circula in jurul lui. dupalupuri din dormitor ar fi trebuit gandite cu rafturi si nu cu bara de agatat umerase cum sunt acum. producatorul are impresia ca rulotistii umbla doar la costum.

noi am luat-o atat pentru uzul propriu dar si pentru inchiriere. toata vara am inchiriat-o de trei ori pentru ca nu prea ne da inima sa o lasam pe mana oricui. incercam sa ne selectam atent clientii.
Fişiere ataşate
IMG_9409.JPG
IMG_9409.JPG (648.45 KiB) Vizualizat de 774 ori
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: nobel art t6000 - ford transit

Mesaj de Lupu Ciprian »

Arata f bine camperul !Ati facut o alegere buna prin faptul ca ati luat o ”ascutita” asa semi integrata.
CA observatie.. trebuie neaparat sa aveti CASCO special pt inchiriere nu doar al dvs de pers fiz. daca vreti sa n aveti probleme... in caz de...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
lungubogdan
Membru forum
14

Mesaj de lungubogdan »

Lupu Ciprian scrie: 30 Aug 2022, 11:11 Arata f bine camperul !Ati facut o alegere buna prin faptul ca ati luat o ”ascutita” asa semi integrata.
CA observatie.. trebuie neaparat sa aveti CASCO special pt inchiriere nu doar al dvs de pers fiz. daca vreti sa n aveti probleme... in caz de...
am luat ascutita pentru ca am condus si modele cu alcov si nu mi-au placut cum se comporta.
am CASCO pentru ca este luata in leasing.
lungubogdan
Membru forum
14

Mesaj de lungubogdan »

as vrea sa-mi spuneti ce sistem de navigatie folositi pentru autorulote/rulote.

waze nu este intotdeauna cea mai buna solutie.
Roman Vasile
Membru forum
16
Oras: Cluj
Data nasterii: 13 Mai 1950

Mesaj de Roman Vasile »

Igo si Sygic truck& campervan. Igo folosesc inca de la primul camper, a evoluat permanent, din pacate nu "stie " dimensiunile camperului, in rest nu m-a lasat niciodata la greu. Trei moduri de planificare: rapid, scurt si eco. Din cauza ca nu tine cont de dimensiune, (daca setezi "truck" te trezesti ca te duce pe ocolitoarele localitatilor) de cateva ori m-am trezit in capcane. Sygic este ceva mai recent, varianta "truck&campervan" (este mai scumpa) are posibilitatea de a seta datele autorulotei, (greutatea; latime-lungime-inaltime) si astfel nu va treziti cu ditai autobuzul in gaura de soarece. Totusi urmariti cu atentie si indicatoarele de gabarit de pe traseu! La "limba" setati oratorul care are nume, variantele digitale de pronuntie a ghidajului vocal sunt doar surse de hohote de ras! Sygic , daca cuplati deviceul Dvs. la internet (hotspot de la telefon) ofera avertizari in timp real pentru probleme de circulatie (banuiesc ca platforma e legata si pe waze?). Excursii frumoase va doresc!
In fata cabanei mele pe roti nu-si construieste nimeni un bloc!
Camper Chausson/Fiat Ducato
Scrie răspuns