Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va multumesc tuturor pentru apreciere. Asta a fost si intentia noastra, de a incuraja si inspira
Cred ca am uitat sa precizez, in mare parte desi am platit cu cardul lasam bacsis in eur. Am folosit cardul Revolut. In Serbia am schimbat in dinar sârbesc si am mai scos de la bancomat sa avem si cash. In Muntenegrul moneda este eur. In Albania este lek si in Macedonia de Nord este denar macedonean, aceste monede nu sunt in Revolut, astfel conversia se face automat.
De langa podul Rijeka Crnojevića se pot face plimbări cu barcute (peisajul este ca in Delta). Drumul pana jos nu este de facut cu un camper mare.
Au fost multe strazi destul de abrupte si inguste fapt pentru care va avertizez sa studiati bine traseul daca il veti face cu un camper. Noi ne-am plimbat cu masinile.
Vă mulțumim pentru prezentare. A fost interesanta si placuta sa o citesc mai ales ca si eu ma pregatesc de o calatorie aproximativ cam tot pe acelasi intinerariu cu o coborare pana in Grecia . Daca mai aveti si alte detalii si recomandari as fi bucuros sa le citesc.