Propuneri pentru intanirea de Rusalii ClubRV-RO/10-13 iunie 2022

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Propuneri pentru intanirea de Rusalii ClubRV-RO/10-13 iunie 2022

Mesaj de Ciprian Rosca »

In acest an 12 Iunie cade duminica ( Rusalii) , fapt pt care vom organiza de Intalnirea Anuala ClubRV-RO de vineri pana luni , mai exact 10-13 iun 2022.Sedinta AGA va avea loc pe data de 11 iunie 2022.
Poate veni oricine cu idei si sugestii referitoare la locul de organizare , sondajul de opinie insa va fi organizat si respectiv postat in zona membrilor cotizanti .
Autorulota Dethleffs Just 90
Florin Smolnicki
Membru asociat
10
Oras: Suceava
Data nasterii: 01 Ian 1917

Re: Propuneri pentru intanirea de Rusalii ClubRV-RO/10-13 iunie 2022

Mesaj de Florin Smolnicki »

Salutare!
Am scris zilele trecute despre campingul proaspăt descoperit: Ynu Maf, lângă Târgu Neamț. Mi se pare o locație extraordinară. Este foarte frumos!
Ca sugestie: conducerea clubului nostru l-ar putea promova și include printre locațiile cu discount.
E doar o idee, o propunere...

Gânduri bune!
+40 749 233 299 (Orange)
Ciprian Rosca
Membru CD
11

Mesaj de Ciprian Rosca »

E buna propunerea Camping Ynu Maf, langă Targu Neamt.Descriere camping aici:viewtopic.php?f=122&t=10292
Eu propun Camping Bya, Navodari.Despre camping aici:viewtopic.php?f=122&t=10183&p=128090&hi ... ri#p128090
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

F buna propunerea YNU MAF !

Normal ar fi ca o data la cativa ani sa ajungem in fiecare regiune a tarii.... cred ca n -am mai facut o intalnire la moldoveni de pe vremea cand am organizat la PAradisul Pescarilor ADJUD ( Pufesti) ... sunt mai mult de 4 ani deja .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Ionut Irimia
Membru CD
15
Oras: Suceava
Data nasterii: 18 Dec 1981

Mesaj de Ionut Irimia »

E foarte buna propunerea Ynu Maf,dispune de spatiu imens de campare,locuri de joaca copii,foisor mare pt sedinta,cateva spatii cazare pt cei fara rulota,la cerere se face meniu,protap sau orice se doreste..O gramada de posibilitati prin zona de vizitare,manastiri,Casa memoriala Ion Creanga,
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Colegul Irimia Ionut care este oarecu prieten cu proprietrul de la YNU MAF a sunat ieri acolo , exprimand intentia noastra ca sa aflam ce conditii ni se pot oferi ...
Discutia va fi contiuata cu cineva din conducere , mai exact cu Ciprian Rosca .. de la care vom afla mai multe .
In CD s-a convocat separat un vot fulger ( pe privat ) pt ca nu mai avem timp prea mult.... statutar ar fi sa convocam AGA cu 30 de zile inainte de Rusalii ( 12 iunie ) ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Ciprian Rosca
Membru CD
11

Mesaj de Ciprian Rosca »

Am fost ieri acolo.Mai putin de 50 de lei de echipaj nu a vrut,inclusiv curent electric.Pentru acest sezon pretul este de 60 de lei/echipaj.
Pentru locul de campare este o poiana cu iarba si fara umbra,curentul electric va fi din role de curent.Vor fi 4 asemenea role.Trebuie sa aveti cabluri de curent mai lungi,vom baga in priza de la unul la altul.Fara consumatori mari,gen cuptoare electrice.
Are numai doua wc-uri,loc de spalat vase,loc de deversat fosa.Pentru apa va fi un furtun.
Nu sunt dusuri.
Restul este bine amenajat .Are rotisor,ceaune la greu,sala cu mese,loc de spalat vesela si ceea ce este descris in topicul dedicat acestui camping.Este ceva inedit pentru un camping in Romania.Drum asfaltat pana la intrare.
Teren relativ tare,daca ploua are tractor sau 4x4.

Concluzie.Se va limita numarul de echipaje la 35,deoarece este putere instalata de numai 8KW. Sare siguranta.

Sedinta AGA va fi sambata 11 iunie ora 11,an 22. Sala de desfasurare este in poza de mai jos.Arata bine.
Pret 50 de lei de echipaj.Tot campingul este rezervat pentru noi,se va primi in camping pe baza listei pe care o voi trimite domnului Ionut.

Vineri 10 iunie este un majorat la aceasta locatie(se va asculta muzica pana tarziu) unde vor face foc de tabara…..putem sa participam si noi …..ca sa fim din nou tineri…sau si mai tineri..... party2

Nu incap 50-70 de echipaje .. decat daca rulotele sunt lipite una de alta…..

Acest topic nu este pentru inscrieri . Vom face un topic separat pentru aceasta intalnire/inscrieri postat in zona membrilor cotizanti timp de doua saptamani.
Anca Solunca
Membru forum
5
Oras: .Galati
Data nasterii: 28 Iun 1972

Mesaj de Anca Solunca »

Noi am fost anul trecut in acest camping.Aveau doua dusuri in parcare...pe care le-am si folosit.Acolo este problema cu poiana.Daca ploua nu se poate intra sau iesi...te afunzi.Cand am fost noi plouase...si am preferat sa stam in parcare,pe pietris.
Ciprian Rosca
Membru CD
11

Mesaj de Ciprian Rosca »

Este mai compact terenul acum in poiana.La nevoie exista utilaje de tractat.
Scrie răspuns