Circuit Grecia de sarbatori 17 zile .... 2700km pana in Peloponez

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Mircea Mona
Membru forum
3
Oras: Oradea
Data nasterii: 11 Noi 1963

Re: Circuit Grecia de sarbatori 17 zile .... 2700km pana in Peloponez

Mesaj de Mircea Mona »

Buna Cipri, ce nu inteleg eu e cum ai reusit sa memorezi atatea locuri, informatii, preturi, tarife. Chiar ti le-ai notat pe toate? Oricum, merci mult pentru tot ce ai pus aici; e foarte multa si buna informatie. Cred ca ai destul material pentru un website dedicat calatoriilor tale.
Vacante placute placute in continuare iti doresc, si poate ne intalnim pe traseu.
Sa fiti iubiti.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

NU notez niciodata nimic, dar fac poze la preturi peste tot pt ca oamenii ma intreaba cat costa colo-dincolo . Kilometrajul il dau la zero cand plec n concediu cel de ”trip”sa va dun total .
NU am calculat si notat niciodata banii cat am cheltuit decat aprox cam cat a fost total camping + total dizel. ... atat... restul fiecare... cat cheltuie de mancat mancam si acasa sau ne cumparam un tricou si un magnet oricand... :) De obicei 50% din timp stau off camping si 50% on daca am unde si sunt peisaje pt ca nu mi plac parcarile deloc...prefer camping .
Informatiile le0am memorat pe cele care ma intereseaza sau imi trezesc interesul ori pot fi utile si pt voi.
Daca aveam timp ma faceam vlogger ;)

Materiale si poze am in ultimii ani cam 10.000 + de la Rusu Mihai care mi-a fost ”profesor ” inca 5000 poate ...
Ma refer la poze turistice nu cu mine si nevastamea la plaja :) sau cu pahare...

Va pot posta si ce am publucat prin reviste ... alte circuite puse pe Revista CLubRV Rulotisti din Ro care e la editia 13 .( iunie ) 2022.... in curand ...

https://en.calameo.com/accounts/4748737

...daca aveti timp urmariti pe acest forum topicul ”3 luni in camper” si veti vedea cum a fost ”MOSHUL ” in Portugalia pana la ocean cu un camper HYMER b44 ( 1996) intr-o tura de 10 000km.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Mircea Mona
Membru forum
3
Oras: Oradea
Data nasterii: 11 Noi 1963

Mesaj de Mircea Mona »

Buna Cipri, sigur am sa urmaresc tot ce ai pus pe aici. Imi place stilul tau jurnalistic de a povesti aventurile cu rulota. De asemenea trebuie sa imi iau notite pentru ca vreau sa ajung si eu pe acolo si informatile tale sunt extrem de folositoare. Unele sunt cam vechi ,dar sa speram ca nu s-au schimbat in pas cu telefoanele mobile. :)

Mersi mult !
Sa fiti iubiti.
Scrie răspuns