NU notez niciodata nimic, dar fac poze la preturi peste tot pt ca oamenii ma intreaba cat costa colo-dincolo . Kilometrajul il dau la zero cand plec n concediu cel de ”trip”sa va dun total .
NU am calculat si notat niciodata banii cat am cheltuit decat aprox cam cat a fost total camping + total dizel. ... atat... restul fiecare... cat cheltuie de mancat mancam si acasa sau ne cumparam un tricou si un magnet oricand... :) De obicei 50% din timp stau off camping si 50% on daca am unde si sunt peisaje pt ca nu mi plac parcarile deloc...prefer camping .
Informatiile le0am memorat pe cele care ma intereseaza sau imi trezesc interesul ori pot fi utile si pt voi.
Daca aveam timp ma faceam vlogger ;)
Materiale si poze am in ultimii ani cam 10.000 + de la Rusu Mihai care mi-a fost ”profesor ” inca 5000 poate ...
Ma refer la poze turistice nu cu mine si nevastamea la plaja :) sau cu pahare...
Va pot posta si ce am publucat prin reviste ... alte circuite puse pe Revista CLubRV Rulotisti din Ro care e la editia 13 .( iunie ) 2022.... in curand ...
https://en.calameo.com/accounts/4748737
...daca aveti timp urmariti pe acest forum topicul ”3 luni in camper” si veti vedea cum a fost ”MOSHUL ” in Portugalia pana la ocean cu un camper HYMER b44 ( 1996) intr-o tura de 10 000km.