Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Salutare! Suntem o familie de 2 (si un motan), avem un Knaus Sudwinf mic din 1989. Momentan o avem de 1 an, pe un teren din Prahova unde avem in plan sa ne facem o cabana, inca nu am atacat si campingul propriu-zis.
Bine ați venit (mă adresez si motanului), și nu țineți prea mult rulota la grădină - e bună si să te adăpostească într-un loc, dar e si mai bună să te adăpostească in mai multe locuri.
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
Adrian din Ploiesti, 40 de ani, cu rulota mea Hobby 440 DeLuxe imi fac veacul prin Europa. Trag de ea cu un BMW f10, Mercedes w164 sau un Audi C7. Ideea e sa ajungi la locul faptei, nu prea conteaza cu ce tragi, fiecare are + sau -
Ce am facut pentru rulotisti:
Am amenajat si o parcare pentru Rulote si Autorulote la Ploiesti pentru cei ce nu au posibilitati si nu doresesc sa o lase parcata pe strada sau in fata blocului.
Ce doresc sa mai fac:
Vreau sa fac si un mic camping de 1250 mp, pentru tranzit, sau pentru cine vrea un weekend la rulota fara prea mare deranj. Locatia zic eu ca ma ajuta, sunt la fix 3 min de centura Ploiesti, 10min de Autostrada Ploiesti-Bucuresti, 15min de DN1 Ploiesti Brasov, 15min de DN1B Ploiesti - Buzau , 15min de DN1A Ploiesti - Cheia ,si doar 1 min de DN1A Ploiesti - Bucuresti. Am facut o baie si o chicineta cat si o cabanuta. Toate au acces independent si trebuie sa ma gandesc daca sa le pun la bataie sau sa le pastrez pentru uz personal.
Voi ce credeti?
*multumesc si astept ideile si criticile voastre
Fişiere ataşate
20150621_061612895_iOS.jpg (954.53 KiB) Vizualizat de 985 ori
20160403_143844263_iOS.jpg (720.19 KiB) Vizualizat de 985 ori
20160403_143822378_iOS.jpg (1.17 MiB) Vizualizat de 985 ori
Bun venit intre noi.
Ar fi de interes sa postati si adresa/coordonatele parcarii. De asemenea,ar fi util un numar de telefon cat si un pret orientativ .
Salutare , mă numesc Alin, sunt din Buzău, dețin o semi integrata Hymer, căsătorit , 1 fetiță de 3 ani. Locuim langa oraș la Sărata Monteoru.
Pe topicul dedicat adeziunii ClubRV am văzut că nu s-a mai postat de ceva timp, oare informațiile prezentate acolo sunt de actualitate?
Bună ziua și mulțumesc pt acceptul în marea familie Club RV.
Ma numesc Florin Baston, din Brașov, 46 ani, căsătorit , 2 copii frumoși.
Suntem posesorii unui Fendt Karat tractata de un Duster 1,5 DCI 4x4.