topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Excursie tentanta, dar: ca sa ajungi la Moscova trebuie sa ocolesti Ucraina si Bielorusia. Asta inseamna sa faci ocolul pamantului ori prin Polonia ,tarile baltice, ori prin Turcia, Azerbaidjan, Kazahstan... Si acesta depinde pe unde te lasa rusii sa ajungi! Ei in viza vor specifica exact traseul de urmat de la care este interzis sa faci derogari
. Mai aveau un obicei prost: nu lasau sa te plimbi singur! Trebuia mers in caravane organizate, conduse de ghid autohton (poate au renuntat la asta , desi nu cred...) Cu asemenea "dulcegarii" nu stiu cati participanti vor ajunge acolo cu RV. De altfel nu am gasit nimic in prezentarea care sa explice ceva despre locuri de campare (poate mi-a scapat mie?)...Locatia este fostul sat olimpic, care categoric nu a fost pregatit atunci pentru campare. Dar poate ca se mai schimba lucrurile, asa ca e de urmarit, ce informatii mai apar.
In fata cabanei mele pe roti nu-si construieste nimeni un bloc!
Camper Chausson/Fiat Ducato
Adresa FiCC
În ultimii doi ani, cu toții am experimentat noi provocări și a trebuit să ne adaptăm la situații noi la toate nivelurile, atât personal, cât și profesional.
Din cauza restricțiilor de călătorie din diverse motive, suntem limitați în acțiunile și activitățile noastre, dar trebuie să ne păstrăm vie încrederea și gândurile pozitive, în speranța de a reveni curând la viața normală.
În ciuda acestor limitări, căutăm întotdeauna cea mai bună modalitate de a ne continua munca și de a menține contactul cu membrii noștri, respectând în același timp Statutele și Regulamentul nostru de procedură.
Anul acesta este planificată organizarea Adunării Generale în timpul raliului de la Moscova, dar asta depinde de modul în care se vor menține aceste restricții de călătorie încă în vigoare.
În cazul în care Raliul și Adunarea Generală 2022 de la Moscova trebuie să fie anulate sau amânate din cauza posibilităților limitate de călătorie, atunci trebuie să planificăm o Adunare Generală la Bruxelles sau prin e-mail pentru sfârșitul lunii iunie 2022.
Desigur, vă vom ține la curent cu orice decizie și vă vom informa din timp.
Fişiere ataşate
Circular n° 3-page-001.jpg (196.31 KiB) Vizualizat de 1486 ori
Mai oameni buni, astia de la FICC au toate tiglele pe casa????? Cum dracu sa stai pe ganduri "daca nu se va putea tine..." Cred ca in cateva luni criminalul de la kremlin devine mielusel si statul terorist rus devine o democratie infloritoare ca sa poti tine o asemenea intalnire acolo???? Sper ca membrii FICC vor trage urgent de maneca boardul organizatiei!
In fata cabanei mele pe roti nu-si construieste nimeni un bloc!
Camper Chausson/Fiat Ducato
Bineinteles ca se va anula si reloca(asa cred eu) acest raliu FICC.Joao ALVES PEREIRA a fost diplomat.(Libertate. Circulatie. In aer liber. Cunoasterea altor culturi. Prietenii internaționale-asa scrie pe pagina FICC-ului). Solicitarea de anulare a acestui rally trebuie sa vina de la organizatori, Caravaners League Russia.Asa cum a fost si cu anularea raliului din Roma.Si va veni.
Membrii acestei comunitati de rulotisti din Rusia nu au nici o vina in acest razboi.....
Sper ca FICC ne-a pregatit ceva mai bun, mai potrivit!