Camping Casa ALBA / Bucuresti ( BANEASA )

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Camping Casa ALBA / Bucuresti ( BANEASA )

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am avut niste cetateni straini ( rulotisti ) de cazat/campat la Bucuresti ieri si cu aceasta ocazie am ajuns la Camping CASA ALBA de la Baneasa cu aceste echipaje.

Daca tot am ajuns pana acolo , domnul de la receptie DAN BIAGINI dupa ce ne-am cunoscut si a fost incantat de o posibila colaborare cu clubul nostru de rulotisti si cu asociatia...

l-a chemat pe posesorul locatiei sa ne cunoastem si sa discutam putin despre rulotism si posibilitatea de a colabora pe viitor.

IN afara de camping care are 30 parcele pe beton si alte 20-30 pe iarba in padure , acestia detin si restaurantul cu acelasi nume din vecinatate unde se poate face o masa festiva sau alt eveniment ... prin amabilitatea detinatorului locatiei domnul CARAMIHAI .
Restaurantul are o arhitectura deosebita a fost poiectat in anii 30 de Octav Doicescu ...

Campingul este unul decent cu grupuri sanitare curate , decente , dar nu sunt noi , se vede ca sunt model mai vechi de la faianta pana la bateriile de la chiuvete , insa tot functional si cu clienti 90% cetateni straini aflati in tranzit in Ro sau Buc....

In zona se poate face si o tura cu biciletele, lucru care ma incanta f mult pt a putea sa facem o actiune de acest gen la Bucuresti ( langa Bucuresti ) in premiera... intr-o zona verde.

La acest moment tariful este de 90 ron ...
Pt. noi se va putea face o negociere de grup in cadrul unui eveniment inclusiv cu sau fara masa festiva.

Pe la camping au trecut si 2 inspectori ACSI cu care urmeaza sa intru in contact, acestia la momentul actual aflandu-se in Ro. Incerc acest lucru pt a relua discutiile cu cei de la ACSI ( abandonate pe e-mail) cand le-am solicitat posibilitatea de a emite 50-100 carduri ACSI pt noi la pret special de flota sau de negociere comuna .... si fara cumparare de cataloage ... pt ca deja multi avem din anii trecuti cataloage ACSI cu campinguri ...

Am sa revin cu detalii despre acest camping ...
IN oct se mai elibereaza , fapt pt care in extrasezon se poate face aici un eveniment cu tarife speciale ... pt noi .
https://casaalba.ro/

Addresa: Aleea Privighetorilor 31-35, București 014031

Tel. 021 361 7733

google harta ...

https://www.google.ro/maps/place/Casa+A ... 26.0904724
Fişiere ataşate
20190618_162822.jpg
20190618_162822.jpg (706.76 KiB) Vizualizat de 1979 ori
20190618_163459.jpg
20190618_163459.jpg (1.56 MiB) Vizualizat de 1979 ori
cas1.jpg
cas1.jpg (65.87 KiB) Vizualizat de 1979 ori
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Re: Camping Casa ALBA / Bucuresti ( BANEASA )

Mesaj de Lupu Ciprian »

La casute cazarea este 80-100 ron .... acestea au dus insa nu au toaleta..se va merge la camping ...

Campingul este deschis si iarna nu doar in sezon....
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

La Camping Casa Alba de pe Aleea Privighetorilor... la Baneasa este temporar inchis . Azi am vb cu managerul care mi- a spus ca pt moment este nerentabil si oricum au si restaurantul in renovare . ....se repara acoperisul ...daca tot sunt aceste restrictii ... VA voi tine la curent cu alte noutati pt cei ce veniti la Bucuresti si aveti nevoie de campare .
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Cred ca suntem singura capitala europeana care nu are un camping.Este ceva de vizitat in Bucuresti. https://www.postmodern.ro/articol/locur ... bucuresti/
Bucharest City Tour,asta e a STB,restul:Hop-on Hop-off Tours, Sightseeing Tour,cum sunt in celelalte capitale din Europa…..nu prea s-au lipit.
Nasol. /dash1
Autorulota Dethleffs Just 90
Scrie răspuns