Multumim ! Salutari @Rotaru Marius !
...
Florin Smolnicki scrie: ↑08 Dec 2021, 19:25
Mult, mult respect, Ciprian, pentru munca pe care o depui! Și mult suflet! Și... degeaba!
Dacă nu ai observat încă, se pare că ai deschis un topic unde sunt prezentate informații secrete!
Degeaba te rogi să mai completeze lumea câte o locație. Îndată sunt o mie de vizualizări pentru acest topic și nu a răspuns aproape nimeni! Frumos!
Intri, culegi informații și ai plecat. Cam așa stă treaba.
Dacă am fi pus fiecare dintre cei peste 700 de persoane câte o locație, câte locații s-ar fi adunat?
Mă opresc aici.
Dacă deranjează ceea ce am scris, se poate șterge. Nu mă supăr.
M-am obisnuit cu asta...
Am observat ca doar la cearta -s primii, multi ....
Ma gandesc totusi ca pate puterea exemplului e buna si trebuie sa fiu eu primul care trebui sa ofer sa ca pot cere mai tarziu,,,,
asa dacq ma vait si eu nu mai scrie nimeni ...
Sa vedem partea plina a paharuui ! Rosca Ciprian tocmai a postat de cateva zile LIVADA DE BH eu altceva Rotaru altceva umezi poate tu si asa ocntinuam topicul .... cu + nu cu -
PS pe forum nu sunt 700 sunt fix 3869 utilizatori activi ! cu ghilimele activi
Sarbatori fericite Florin si salutari familiei ! Ti-am oprit o revista ( exemplar ) 2021 in care ai scris si tu acel articol . Restul le vorbit in privat ca sa nu ”plecam ” spre off topic.
Sa ramana aici campinguri de iarna sau orice fel e locatii deschise chiar si pt tranzit DAR NU doar PARCARE ! Acelea nu - s pt rulote doar parcare si atat.