Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Caut un suport de scuter sa-l montez la autorulota si am nevoie de cateva sfaturi de la cine are deja.
Conditia principala e ca tot ansamblul sa fie cat mai usor.
Autorulota e Rimor 6.5m pe sasiul de Fiat Ducato.
Scuterul e electric, usurel, are 85kg. Cred ca deja multi le stiti pe cele de la Super Soco. Pot sa-i scot bateria si scuterul ramane doar cu 75kg.
Asa ca suportul as vrea sa fie din aluminiu si fara prea multe pe el... m-as descurca chiar si fara rampa de urcare, deci suportul poate fi fara.
As merge chiar si pe ceva home made.
Daca aveti deja sau stiti mai multe si cum stau lucrurile, raman recunoscator pt orice fel de sfat si indicatie ;)
Si inca o mica mentiune... am deja un suport pentru 4 biciclete. Se poate "strange", adica il ridic in sus si clipseaza de suportul prins de spatele autorulotei. Poate ramane si chiar sa leg scuterul de el, sau trebuie dat jos?
neata vrei suport ptr in cala autorulotei sau in spatele autorulotei.
Ptr suport in cala autorulotei contcateazal pe Dragos Astefanei de la Umbra.El are unul super bun si cu rampa ptr in cala si foarte usor.0722419090
Hymer Exsis T-474
tel 0770497302,gabyiancu@yahoo.com
Nu am loc in garaj / cala. E usa mica. La o autorulota de 7.5m e usa mare, inalta, dar la a mea de 6.5m e mai mult pe orizontala.
Deci vreau in spatele autorulotei.
M-am uitat sub rulota, sasiul e pregatit: are in stanga si in dreapta doua zone cu gauri unde se pot prinde cu niste suruburi solide un astfel de suport. As putea sa-l fac singur, DIY, dar n-ar arata deloc profi si cred ca e riscant nefiind omologat.