Carlig remorca / montaj Bucuresti / ILFOV

Daca v-a impresionat un produs sau serviciu pe care il recomandati colegilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Carlig remorca / montaj Bucuresti / ILFOV

Mesaj de Lupu Ciprian »

Dupa cum stiti carlige se gasesc pe net peste tot, mai greu e cu livrarea ca greutate si respectiv montajul care se face numai cu programare si la Bucuresti n am gasit decat peste 8 zilela CGR .... ” Bucurestii noi” .

Cei care vand carlige te trimit la parteneri deci nu toti monteaza , adica mai nimeni in afar ade CGR. sau alt domn de a Brasv care a fsr f amabil dar ma primea peste cateva zile .

Am rezolvat in Chiajna (IF ) langa cart . Militari in 24 h aveam montat carlig la OPEL ASTRA 530 ron si montaj 200 ron . fat ade 300 cat ceri toti...

..asta la un mini service la dl Stefan Baron tel 0731063302 care are 2 elevatoare la dansul la garaj.

A facut inclusiv partea electrica rapid .
Chiar il recomand.

Adresa e str Busuiocului 1 , Chiajna ILFOV

Carligul vine direct acolo nu afost nevoie sa stau sa car sau sa platesc 20kg la curier...

Pt alte masini care necesira interfata moul anulare eroare lumini e mai scumpa putin cred ”elecrica...”
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Scrie răspuns