Camping Pefkari Thasos Grecia sept 2021

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Mircea Ionescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Camping Pefkari Thasos Grecia sept 2021

Mesaj de Mircea Ionescu »

https://www.camping-pefkari.gr/
Campingul e pe malul marii, e mare, frumos si umbros.
Administratorul e senzational, n-am mai intalnit asa ceva, ne-a condus personal pana la locul de campare si ne-a prezentat tuturor vecinilor pe care ii cunostea pe numele mic, ne-a spus tot felul de detalii despre ei, a vorbit cu fiecare pe limba lui, germana si italiana, cu noi a vorbit engleza. Apoi ne-a dus si ne-a aratat toate facilitatile si cum functioneaza. A venit zilnic sa ne intrebe daca e totul ok si avem nevoie de ceva, asa facea cu fiecare. E drept ca era cam gol campingul, dar totusi, ma impresionat placut. I-am iertat baile cam ponosite si faptul ca se facea curat doar o data pe zi, dar oamenii civilizati, lasau curat in urma lor.
Campingul e impartit in mai multe zone si categorii de preturi. La Platinum sunt 13 locuri, cele mai aproape de plaja, dar practic doar 6 sunt cu vedere la plaja, asa ca nu merita sa platiti in plus la platinum pt ca cele 6 sunt rezervate cu ani inainte si veti primi un loc in planul 2. La fel de mari si umbroase si aproape de toalete, sunt toate locurile, din toate categoriile de pret. Oricat de departe ai fi campat nu ai mai mult de 250 m pana la plaja. A fost 23 E/zi pt 2 pers + duba, dar puteam plati si 5 E/zi daca campam in cea mai indepartata zona. Am gresit ca am facut rezervarea din Bucuresti, daca mergeam direct si vedeam locurile as fi ales o solutie mai convenabila.
Observatii: desi are nisip si sezlonguri cu umbrele gratis, plaja nu e grozava, intrarea in apa e plina de pietre, in picioarele goale e "dureros" de intrat in apa, dar snorkelingul e spectaculos, e plin de pesti de toate felurile chiar de la mal. Daca mergeti cu rulota urmati indicatoarele catre camping, nu waze-ul care va duce pe un drum mai scurt dar are o curba stransa cu diferenta mare de nivel in care cel mai probabil veti lovi cu protapul de asfalt. Vis-a-vis de camping este un super market la care gasiti de toate, inclusiv mancare gatita. Sunt multe terase la care se poate manca foarte bine in apropiere.
Una peste alta recomand Camping Pefkari :-)
Opel Movano 2003
Scrie răspuns