Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Va salut. Sunt proaspat proprietar al unei rulote swift challenger 520 SE din 2002. Weekendul trecut am facut prima iesire in natura cu familia (5 membrii) si a fost foarte ok.
Cu respect colegi, ma numesc Doca Lucian, sunt inginer, soția profesoara de matematica, o fiică de 26 de ani medic reumatologie, dețin o autorulota fiat grand soleil 350,motor 2,5 d, suntem mari amatori de drumeții
Buna ziua. Numele meu este Marian Gurau, locuiesc in Galati, de curând am achiziționat o rulota Bailey si doresc sa ma alătur acțiunilor dumneavoastră.
Salutare! Sunt încântat să mă alătur acestui grup . Dețin o rulotă Bailey Magenta tractată de un Mercedes ML și sper să ne întâlnim curând.
Viorel Nica și Mihaela Nica.