topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Am gasit site-ul acestui camping :http://www.campingpirivoli.com/#!about_us/c1ztv
Imi poate da cineva, care a campat aici, detalii despre acest camping ?
As vrea sa merg sa plantez rulota aici cam o luna.
Anul trecut am avut rulota in Camping Malul Marii la Corbu unde a fost mai mult decat bine. Singurul inconvenient acolo este lipsa totala a umbrei.
Aici in poze se vad si ceva pomi.
In comparatie cu Malul Marii, este pretul care este ceva mai mare. Asta datorita apropierii de civilizatie, probabil.
Weinsberg 500 FDK (2015)
Radu Vaida Muntean : https://youtu.be/mUTp-_hSz6Y
Campingul se afla situat linga camping Ena si "La butoaie",afacere familiala a unor machedoni.
Copacii sunt inafara campingului linga plaja ,dar terenul este tot al lor.
Zona pentru rulote este cam restrinsa.
Pretul este acceptabil.
De ce nu lasati rulota la noul nostru camping din Tuzla?
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Anul trecut am fost doar in vizita in acest camping si este curat, merita bani dar nu are umbra. Noi am stat alaturi la ENA si a fost destul de liniste seara in zona respectiva
Deși la sfârșitul sezonului se va închide ceea ce a fost Pirivoli, un camping pe care l-am găsit curat în fiecare an când am campat acolo, scriu totuși. Camping cu atmosfera ceva mai boema, camping de referință al kite-istilor, mulți dintre ei stăteau cam toată vara pe acolo. Abia întors ieri seară de acolo, cred ca mi s-a părut cea mai frumoasă ieșire la Pirivoli de pana acum și pe litoral, totodată, cinci zile care au trecut ca și una singură. Regret nespus ca de la anul acest camping nu va mai exista, unul din deținători, Costa a deschis deja Costa Village, gard în gard cu DM, celalalt proprietar este în căutare de teren pentru relocare, sper sa găsească și sa amenajeze ceva asemănător cu ce au avut în Pirivoli. Pentru cei ce au de gând sa mai ajungă la mare sezonul acesta am scris, cred ca mai țin deschis pana în 10 septembrie, dacă e interesat cineva, ii pot da nr de telefon.
P. S. : acesta este efectul presiunii imobiliare în zona, prevăd ca în câțiva ani rămân 2-3 campinguri în zona, gen DM, unde stai cur în cur, sau la Hanul Piraților, unde la momentul asta costa aproape 300 de lei, de-asta nu era ocupat nici măcar un sfert. În loc de 7-10 zile, o sa ne permitem 3-4. Mulțumesc celor responsabili de toată tărășenia, probabil aveți buzunarele doldora de șpăgi, o sa va fac cu mana când trec spre Bulgaria /Grecia, mai exact cu degetul cel mai lung....
Fişiere ataşate
IMG_20210820_152341.jpg (1.82 MiB) Vizualizat de 753 ori
IMG_20210821_202312.jpg (1.01 MiB) Vizualizat de 753 ori