Camping Malul Marii Corbu sept 2020, Navodari

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Camping Malul Marii Corbu sept 2020, Navodari

Mesaj de Niky Radu »

Am fost in concediu in perioada 5-12 sept la camping Malul marii din Corbu. Am ales special locatia ca sa evit aglomeratia de pe plaja din Mamaia nord. Vremea a fost superba, a batut mai tare vantul cateva zile. Am facut rezervare cu 2 saptamani inainte. Uimitor campingul era plin ! Nu este o locatie mare dar am remarcat tineri cu copii mici avand campere inchiriate. Ma bucur ca generatiile tinere incearca acest mod de recreere. Despre camping pot spune ca e neschimbat fata de acum 5 ani cand am fost ultima oara aici. Mi-a placut si o sa mai revin. Pret 70 lei rulota, masina, 2 adulti, curent apa. Singura problema este apa cu program, probabil ar fi singura reclamatie facuta de altii... de la 8-10 dimineata si 20-22 seara. Pentru cine nu a intrebat de ce nu-i non-stop apa la parcele, le pot spune ca resursele sunt limitate. Izvorul de apa din putul facut are apa limitata. Atat poate zona. S-a incercat cu program nonstop si a secat izvorul. Dusurile si spalatoarele au apa.
Fişiere ataşate
20200908_093319_HDR.jpg
20200908_093319_HDR.jpg (1.48 MiB) Vizualizat de 1962 ori
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Camping Malul Marii Corbu sept 2020, Navodari

Mesaj de Lupu Ciprian »

SALUT SI multumim pt foto !
Te lasa sa cobori la plaja pe poarta pietonala pe la pescari sau trebuie ocolit ?

Multumesc !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Iti da cartela sa deschizi poarta mare sa iesi cu masina si separat pentru portita de coborat la plaja.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Mircea Ionescu
Membru fondator
19
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu »

Experienta mea la campingul asta a fost una nepacuta. Am fost o saptamana intre 29 iulie si 5 august.
A inceput bine, a fost singurul care mi-a raspuns la mail si m-a sunat inapoi la telefon pt ca initial nu a putut sa raspunda. Am avut 2 cerinte, sa am locul meu pe care sa nu-l pierd daca plec in timpul zilei cu masina de pe el si sa fie liniste noaptea. M-a asigurat ca fiecare client are locul lui si e condus si asezat la locul lui, ca muzica tare nu e permisa si ca e program de liniste noaptea. Am zis hai ca e bine, in sfarsit un camping serios. Am facut rezervarea cu 10 zile inainte. Cand am ajuns mi-a aratat un loc ok (cam inghesuit, dar ok) cu vedere la mare, l-am acceptat, apoi mi-a zis ca pot sta acolo doar 2 zile si apoi trebuie sa ma mut in alta parte. Nu mi-a convenit si l-am rugat sa-mi dea un loc din care sa nu ma mai mut, chiar daca nu are vedere la mare. Complicat, ca e varf de sezon, ca se muta si altii cu corturi mari si ca daca nu-mi convine sa ma duc la alt camping si prost am fost ca nu m-am dus. In sfarsit am mai negociat, s-a mai rugat nevasta-mea de el, pana la urma ne-a dat un loc din care ne-a spus ca nu ne mai muta. M-a ghidat sa asez masina la milimetru exact cum vroia el, ma rog am zis ca e omul foarte ordonat, pot sa inteleg. Apoi m-a intrebat daca am umbrar si cat de mare e. I-am zis ca am un pavilon de 3 x 2 m. Mi-a zis ca e prea mare si mi-l taxeaza separat ca si cort pt ca nu e atasat de masina. Aici a inceput sa-mi puta treaba si am inceput sa ma uit in jur. Motivul pt care el aseza masinile cu atata grija era ca sa le ingramadeasca cat mai mult. N-am vazut niciodata asa o ingrmadeala in vreun camping. Oficial campingul are vreo 50 de locuri, e micut, in practica erau cel putin 150 de rulote, autorulote si corturi mari acolo. Deci o ingramadeala mai rau ca-n mall. Eram acolo claie peste gramada. Sunt doar 6 dusuri care au apa calda doar daca e soare pe cer, barbatii au 3 toalete si 3 pisoare, iar femeile au 8 toalete. Evident aproape tot timpul era coada peste tot. Toate robinetele sunt cu temporizare, tin cateva secunde. Cand faci dus o mana o tii pe buton ca altfel nu curge, cu una tii dusul si-ti mai trebuie una sa te sapunesti. Deci conditii proaste din punctul eu de vedere.

PLUSURI - la wc foarte curat, are acolo 2 oameni care sunt tot timpul in priza, cum reusesc sa tina curat la aglomeratia aia doar ei stiu. Gratar doar in zona amenajata special pt asta (observatie, daca esti campat in prima parte a campingului ai fum in fiecare seara, eu am scapat, eram in capatul celalalt). A fost liniste.

Alte observatii. Nu se poate plati cu cardul, nu am primit bon dupa ce am platit. Locul mi s-a parut neingrjit, iarba vai de ea, pamantul de pe locurile de campare plin de gauri si valuri, gardul viu nearanjat. Erau 3 caini vagabonzi ce pareau ai campingului ca nu-i alunga nimeni, care erau vai de ei, unul tusea de ziceai ca moare, unul era plin de raie si purici si pe jumatate chel, ultimul era mai intreg dar plin de ciulini. Daca tot ii tii acolo, ai macar o minima grija de ei. Nu am vazut sa fie loc de aruncat continutul toaletei portabile, era un afis care iti interzicea sa o arunci in toaleta, fara sa-ti ofere posibilitatea de a o arunca in alta parte. N-am avut nevoie si nu am cercetat mai in detaliu, poate ca exista totusi si nu l-am vazut eu. Acces cu cartela si in camping si spre plaja, unora li se poate parea cam puscarie, pe mine nu m-a deranjat.

Alte obsevatii care nu tin de camping - Curentul era f oscilant si slab, avea 140-160 W, nu l-am vazut niciodata la 200, cu un minim de 110 deci daca ai ceva sensibil de bagat in priza mai bine nu. Foarte mult praf, drumurile sunt neasfaltate, orice masina ridica un nor de praf care se aseaza peste tot. Drumul de acces mizerabil. Saracele rulote sunt tare chinuite. Esti in mijlocul lui nicaieri, in afara de plaja nu poti face nimic acolo, nu ai de unde sa-ti iei nimic, sunt 2 chioscuri cu apa, inghetata si colace si atat, N-ai de unde sa iei o paine, un iaurt, tampoane, de farmacie nici vorba, daca ai o urgenta medicala Dumnezeu cu mila. Sunt doar cateva carciumi relativ ok. Foarte multi tantari hamesiti, Autan-ul nu prea ajuta.

In zona mai sunt inca 3 campinguri, toate jumatate goale, preturile cam la fel, dar nu au site si nu se pot face rezervari ca la asta. Cred ca cel mai ok este https://www.facebook.com/Complex-R%C4%8 ... 8669868617. N-am stat acolo, dar daca mai ajung vreodata in zona, acolo as incerca sa stau.

M-a costat 100 lei pe zi 2 persoane + duba cu pavilon
Fişiere ataşate
IMG_20210802_181207.jpg
IMG_20210802_181207.jpg (714.08 KiB) Vizualizat de 1134 ori
Opel Movano 2003
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Multumim pt detalii ! Si eu am avut o experienta neplacuta aici in sensul ca pretul negociat a fost unul, iar la final nu a mai fost valabil... ( a vrit alt taruf ) , insa nu am vrut sa- i platesc decat ce am vorbit si nu a avut incotro. ....a acceptat in final dupa discutii...etc.
La fel practica ca ca si metoda si ” domnul” SAVA de la Venus care e de o anume etnie.... de asemenea de evitat ... campingul ”PALACE” , care nu arata rau desi nu e la mare dar gazda e de tot rahatul.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
SERGHEIDIN
Membru asociat
10
Data nasterii: 03 Feb 1967

Mesaj de SERGHEIDIN »

Eu cand v-am spus ca omul este dement...voi nu si nu ,ca este corect...bla bla.Un nebun,neserios si isteric.Am facut rezervare cu o luna inainte ,confirmata etc.Cand am ajuns acolo la 7 seara : ,,nu mai am locuri ,cine a stiut ca o sa veniti atatia ".Mai bine alaturi la Hahamace...mai simplu,mai ieftin...mai serviabili.
Mircea Ionescu
Membru fondator
19
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu »

De la Hahamace care e chiar visavis ai mai mult de mers pana la plaja si vantul bate dinspre drumul prafos, deci ar trebui sa te asezi chiar mai in departe, dar intr-adevar e mare, aerisit si pe alocuri cu umbra. Rasarit (cel caruia i-am dat linkul de pe facebook mai sus) nu are deloc reclama cu camping dar se poate campa la el in livada, umbra, verdeata, cu acces la plaja imediat din livada. Mai e si un pseudo camping chiar pe plaja care nu ofera absolut nimic inafara de locul de campare. Apa se ia de la pescarie contra cost (o bere) iar cu toaleta te descurci cum poti...
Opel Movano 2003
Scrie răspuns