Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
În niciun caz bifând (la destinatar) toate grupurile, pentru că va primi fiecare membru al forumului acel mesaj, și se vor găsi, cu siguranță, oameni care să trimită răspuns in același mod (cu toate grupurile bifate).
(...)
Tucson 2.0 CRDi, Avento Royal 395 TL DeLuxe
0721-299-111
Se poate deschide un topic cu doleantele dumneavoastra, NU trimitand mesaje private la toti utilizatorii forumului.
Pentru cei care: M-am inregistrat dar nu ma pot conecta!
Mai întâi, verificați numele de utilizator și parola.
Mi-am pierdut parola!
Accesați pagina de conectare și faceți clic pe Am uitat parola . Urmați instrucțiunile și ar trebui să vă puteți conecta din nou la scurt timp.
Cum îmi schimb setările,inclusiv parola?
Dacă sunteți utilizator înregistrat, toate setările sunt stocate în baza de date a forumului. Pentru a le modifica, vizitați Panoul de control al utilizatorului; făcând clic pe numele dvs. de utilizator în partea de sus a paginilor de bord. Acest sistem vă va permite să modificați toate setările , preferințele si parola de acces.
Ahaaa! Acum inteleg de ce am primit doua mesaje, de la membrii, in care una cerea info despre campinguri, a doua drept raspuns (probabil pentru prima) imi cerea sa-l sun la telefon. :) :) :)
In fata cabanei mele pe roti nu-si construieste nimeni un bloc!
Camper Chausson/Fiat Ducato
Deschideti un topic daca rezistenta de la Truma este arsa sau cautati un loc de campare prin tara.Nu mai trimiteti mesaje private la toti utilizatorii forumului.Vad ca s-a incetatenit aceasta regula ,caut ceva sau am nevoie de ceva ...trimit MP la toti.
Utilizatorul @Cristian Aurel are interzis pe forum 30 de zile.