Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Ma numesc Marius Cornea am 46 ani,
casatorit cu Daniela, doi copii Adina (13) si Mihai (9),
Swift Challenger 500 SE/2005 + Hyundai Santa Fe + B96
Multumesc pentru accept.
Radu M. Georgescu, 46 ani, casatorit, doua fete (10 si 15), pasionat retromobilist si din 17.06.2021 si rulotist, dupa vreo 4 ani de suceli si socoteli.
Jucaria cea noua e un Chateau Calista 430 AMF din 2005 pe care bunul si credinciosul Passat b5.5 break 2.0 tdi 136 cp 6 viteze din 2004 al familiei il trage fara probleme.
Ma numesc Andrei Hetel 47 ani, casatorit, 2 copii.
Am cumparat o autorulota XGO 69G care urmeaza sa soseasca zilele urmatoare.
Multumesc pentru acceptarea in aceasta comunitate.
Bună ziua!
Vă mulțumesc pentru accept!
Mă numesc Paul Dăineanu și împreună cu soția Mihaela am cumpărat o autoutilitară, Peugeot boxer din 2016, cu gândul de a o transforma în campervan! Conversia a început, am izolat podeaua, am cumpărat și montat o trapă, am cumpărat un maxxfan, un wc portabil, un frigider, o fereastră pe ușa culisantă pe care am și montat-o!
Mai este mult de lucru la ea dar cu timpul și multe ore de documentare o să o termin!
Salutari tuturor!
Aurel Cristian este numele meu. Casatorit,am 63 de ani, sunt din Focsani si sunt din 2014 proprietar de rulota.
Bailley Rangers 1998. O tractez cu Audi A6 Avant.
Buna ziua. Sunt proaspat posesor al unei rulote Fendt Saphire si am facut si prima iesire in camping Promenada Dambovicioara. Si eu si sotia, suntem foarte incantati de rulota si sper sa facem cat mai multe iesiri.