https://www.gaaspercamping.nl/
De fapt e destul de departe de Amsterdam... Poti ajunge mai degraba cu metroul sau autobuzul in centrul Amsterdamului... Cu Bicicleta faci mai bine de o ora... Asta daca esti antrenat... Metroul si autobuzul sunt in apropiere, cam 500 m. Campingul nu-mi place... E in mijlocul lui nicaieri, doar un mare parc in apropiere... In perioada asta e descis doar pt autorulote si rulote, fara corturi... Nu functioneaza restaurantul, marketul funtioneaza doar 3 ore dimineata si e aproape gol... Apa calda la dus e cu portia, 80 centi 5 minute si nici macar alea, ca robinetul e cu temporizare, tre sa apesi pe el o data la cateva secunde... 80 de centi costa de fapt un token pe care il iei de la un automat la care se vand doar multiplu de 2... E inchis si centrul de inchiriat biciclete... In rest e bine intretinut, bine organizat si curat. Interatiunea cu personalul campingului e inexistenta, receptia e inchisa, iti faci singur checkin-ul (destul de alambicat), iti alegi locul, daca nu-ti place poti sa-l schimbi, tot de unul singur la acelasi ecran la care ai facut checkinul... 7 nopti, acum in iunie, 2 persoane si un campervan 208,60 euro cu totul (fara apa calda la dus...) Aeroportul Schiphol e si el pe aproape, se cam aud avioanele, nu foarte tare dar daca esti sensibil e posibil sa te deranjeze... Noaptea nu se aud, cred ca sunt doar cateva rute care vin la aterizare/decolare din directia asta... In rest se aud pasarelele, foarte placut... Nu am gasit niciun restaurant deschis in zona, cel mai apropiat supermarket de la care sa-ti iei bere si papica e la la aprox 15 min cu bicicleta, pe jos e depate rau... Nu ai de unde sa-ti inchiriezi bicicleta aici, ori vi cu ea de acasa ori te duci in oras sa-ti inchiriezi... Campingul e mare, cred ca gasesti loc aici si in plin sezon... E obligaoriu sa parchezi autorulota cu fata la drum... Eu am pus-o invers ca asa-mi cadea mie soarele bine si de nicaieri a aparut singurul om pe care l-am vazut avand grija de campingul asta si mi-a atras atentia ca nu am voie sa o parchez dupa capul meu, ca in caz de necesitate trebuie sa poata fi eliberat campingul rapid si trebuie sa pot pleca direct, fara sa fac manevre... Am luat alt loc... Deci toate masinile si rulotele trebuie parcate regulamentar, toate in acelasi sens cu fata la drum... Portile sunt tot timpul inchise, acces doar cu cartela...