Citatul dat de dvs. mai sus este trunchiat, v-ati oprit prea devreme. Reproducerea integrala si corecta este:Radu Cristian Alexa scrie: ↑01 Iun 2021, 23:14 ... 2) Dar in ghidul rarom scrie clar ca "Autorulotă SA - vehicul din categoria M". Nu-l face asta autoturism?
Chiar daca mai scrie ca-i vehicul special, daca zice ca-i categoria M, cred ca e destul de clar. Sau?
Multumesc, e clar acum.Nelu Predonu scrie: ↑02 Iun 2021, 08:41Citatul dat de dvs. mai sus este trunchiat, v-ati oprit prea devreme. Reproducerea integrala si corecta este:Radu Cristian Alexa scrie: ↑01 Iun 2021, 23:14 ... 2) Dar in ghidul rarom scrie clar ca "Autorulotă SA - vehicul din categoria M". Nu-l face asta autoturism?
Chiar daca mai scrie ca-i vehicul special, daca zice ca-i categoria M, cred ca e destul de clar. Sau?
"Autorulotă SA - vehicul din categoria M cu spatiu pentru facilitati de locuit..." si este inscris la categoria... "Vehicule cu destinatie speciala"
Categoria M doar mentioneaza ca este un vehicul destinat transportului de persoane.
Ce face "special" din acest vehicul (autorulota) este exact precizarea omisa de dvs. din definitie: "... cu spatiu pentru facilitati de locuit".
Nu stiu cum puteti trage concluzia fortata ca autoturismul poate fi sinonim cu autorulota.
Aaa, ca la noi se mai practica mancatul si dormitul in autoturism :), asta-i o alta poveste care nu are nici o legatura cu incadrarile legale.
Poate ca insistenta vine tocmai din faptul ca stiu foarte bine, dar incearca sa adune mai multi bani din impozite... iar daca oamenii nu stiu sau nu merg pregatiti cu argumente si sa se "bata" pentru banul lor, atunci s-au scos cei care cer.ionutcostache scrie: ↑02 Iun 2021, 08:54 Confuzia vine din ignoranța. Mulți percep eronat categoria M ca fiind autoturism, fara sa cunoască toate categoriile de autovehicule. Ciudat mi se pare insistența lor de a crede ca autorulota este autoturism, deși în CIV scrie clar AUTOVEHICUL SPECIAL.
30 de ani de la data fabricarii. Deci se incadreaza ca vehicul istoric.
La aproape un an si sase luni de la acesta precizare... s-a realizat ceva oficial ?Ciprian Rosca scrie: ↑02 Oct 2020, 17:28 Ok.O sa facem ce am hotarat in AGA pentru stoparea abuzurilor savarsite de catre functionarii unor primarii referitor la impozitele locale privind autorulotele.