Dupa cum spunea colegul Marius mai jos, si eu ca si altii am gasit acest ”filtru” alb in robinet, dar inca nu l-am eliminat...
In rest am curatat si ras-curatat, suflat cu presiune, intors pe dos 24 de ore, schimbat piezo, pus la loc.
Afara din rulota, in teste, se aprindea la prima sau a 2-a scanteie.
Dupa ce l-am pus pe pozitie în rulota, ii dau scanteie de imi vine acru, dar dupa vreo 10-12 min de chin, o ia.
Flacara se aprinde mai intai albastra, ca dupa putin timp sa devina galbena.
NU RACESTE DELOC!
Dar pe 220v functioneaza bine.
Imi recomandati sa elimin si eu filtrul din burete alb?
Sau ce alt sfat as putea urma?
Multumesc frumos pentru timpul acordat!
Marius Beldiman scrie: ↑08 Iun 2010, 09:36
Deci, revin! Dupa ce am facut toata revizia la frigider, l-am montat si apoi i-am dat drumul! De bucurie ca am facut treaba buna am montat tot: si ghiuveta si aragazu, etc. A doua zi concluzia: dupa circa 12 ore - 18-20 grade in frigider! Am innebunit instantaneu! Ma gandeam numai la faptul ca trebuie sa demontez iar tot!...Si Sandu imi spusese: fa proba si apoi montezi! "dar eu: nu si nu Badman, Badman!" :D Asa ca sambata si duminica nu am facut decat sa ma gandesc si sa fac probe: si pe electric, si cu flacara mai mica, si cu flacara mai mare, etc! Aseara nu am mai rezistat: m-am dus acasa si direct chitit pe distrugeri! De data asta nu am mai demontat frigiderul ci doar chiuveta si aragazul. Dupa doua zile de gandire am ajuns la concluzia ca nu poate sa fie decat ceva cu robinetul de reglare al flacarii.
Ce am facut?
Am desfacut teava de gaz din olandezu din robinet si din holenderu care se afla la circa 10-15 cm de robinet. Si cand vreau sa suflu pe bucatica aia mica de teava, ce credeti? sa-mi iasa ochii si mai multe nu! Nu trecea nici pic de aer! Cind intorc teava si ma uit la celalalt capat(adica cel unde era prinsa in holender)
era plina cu un material alb, exact cum este filtrul de la tigare! Cred ca acesta era un fel de filtru, pentru ca altfel nu-mi explic ce cauta acolo! Am tot suflat insa nu trecea nimic prin el, asa ca am dispus, cu o sarmulita, la indepartarea lui. Dupa cateva telefoane la colegii nostri dragi Sandu si Tabra, am trecut si la demontarea robinetului si suflarea lui.
Am montat robinetul la loc, am montat si bucata de teava la loc...si atat! Aragazu si chiuveta , nu!
Am dat drumul la frigider si......." mai baga un pahar de vin daca vrei si continuarea"....
....dupa 4 ore.......5 grade in frigider! :shock: