Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
In acest an 20 Iunie cade duminica ( Rusalii) , fapt pt care vom organiza de Intalnirea Anuala ClubRV-RO de vineri pana luni , mai exact 18-21 iun 2021.Sedinta AGA va avea loc pe data de 20 iunie 2021.
Poate veni oricine cu idei si sugestii referitoare la locul de organizare , sondajul de opinie insa va fi organizat si respectiv postat in zona membrilor cotizanti .
Camping ynu Maf Târgu Neamț.. Terasa acoperita, sonorizare pt ședința, cred ca încap minim 60 persoane.. Loc de campare generos, lejer 40 rulote, meniuri de grup, ospătari, bucătari la dispozitie
Pt a putea fi luata aceasta varianta in calcul , cred ca ar f fost bine ca locatia sa existe pe forum cu prezentare completa cu detalii , tarife si respectiv fotografii ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Domnilor din conducerea Club-rv in fiecare an propun ptr intilirea de rusali o locatie in care sa avem toate condițiile,si anume, Apa ,CURENT, si anume: LAGUNA ALBASTRA făgăraș,si mai avem si CAMPIGUL Pensiunea la Moara din Intorsura BUZAULUI.Aceste locati corespund cerintelor noastre.Nu ne duceti in locati noi care nu corespund cerintelor noastre.
i
Dragi colegi aceasta propunere e personala prefer să platesc un pic mai mult la aceasta intilire,o data pe an dar am toate conditile cerute de noi rulotisti.
Asa e.. Și încap. Multe rulote.. Și dacă cei cu panouri nu vor lua curent, nu cred ca va fi problema cu instalația electrica.. Fiind vara nu cred ca baga nimeni calorifere..))