Camping Oliver la Iazul din Vama, Vama Buzaului, jud. Brasov

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Alexandru Marica
Membru forum
4
Oras: Vama Buzaului, judetul Brasov
Data nasterii: 12 Iun 1980

Re: Camping Oliver la Iazul din Vama, Vama Buzaului, jud. Brasov

Mesaj de Alexandru Marica »

Incepand cu data de 8 Septembrie 2020, costul camparii cu rulota sau autorulota la Camping Oliver la Iazul din Vama, Vama Buzaului, judetul Brasov, este de 50 roni/ noapte.
Asa cum se spune ca o fotografie face cat 1000 de cuvinte, noi credem ca un filmulet face cat 1000 de fotografii. Mai jos aveti un link la un videoclip proaspat realizat pentru a prezenta activitatea de campare cu rulota sau autorulota la locatia noastra. Astfel, cei ce planuiesc sa ne viziteze isi pot face o imagine a ceea ce vor gasi la noi.

Cristian Fugulin
Membru asociat
9
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 01 Ian 1901

Mesaj de Cristian Fugulin »

Imi dau si eu cu parerea, nu faceti curent la fiecare loc de campare, puteti sa faceti un loc la un grup de 4 rulote sau mai mult. Tineti cont ca fiecare rulotist are cu el curent de aproximativ 25 metri, mai rar cu mai multi metri. Daca faceti un punct central care sa nu incurce la campare, puteti alimenta 4/8 rulote pe o raza de 25 de metri.

Rulotele nu au nevoie de conexiune permanenta la apa, de aceea e ok daca faceti un punct cu un ditribuitor de 2-4 iesiri de apa si de acolo mai ne ramificam noi. Se mai poarta si umplutul cu stropitoarea, ne mai facem pasii zilnici :)

Pentru umbra, puteti face cum sunt in campingurile din Grecia, stalpi de fier in beton, in colturile pitchului, si de stalpi legata plasa de umbrire. Se gaseste aceasta plasa la diverse dimensiuni. Pare ca nu face mare lucru, dar una e sa iti bata soarele in cap toata ziua, alta e sa ai putina protectie.

Nu stiu cum e amenajat campingul dvs, de aceea imi dau doar cu parerea.
Echipa de interventie - Brigada Anti Zombi - Ploiesti
Alexandru Marica
Membru forum
4
Oras: Vama Buzaului, judetul Brasov
Data nasterii: 12 Iun 1980

Mesaj de Alexandru Marica »

Noutati de la Camping Oliver de la Iazul din Vama, Vama Buzaului, judetul Brasov pentru sezonul de vara 2021:

-locurile de campare dispun acum de racorduri functionale la reteaua de energie electrica si la cea de apa curenta

-o mare parte din locuri sunt acum permanent delimitate de cate o structura de lemn (vezi poze)

-numarul de telefon dedicat exclusiv rezervarilor locurilor de campare cu rulota/autorulota este 0742 802 107

-tariful este de 80 Ron/ noapte, cu toate utilitatile incluse, indiferent de numarul de oameni pana la 1 Iunie 2021 si 100 Ron/noapte incepand cu 1 Iunie, aceleasi conditii.
Fişiere ataşate
IMAG6915 (2).jpg
IMAG6915 (2).jpg (1.28 MiB) Vizualizat de 1332 ori
IMAG6916.jpg
IMAG6916.jpg (1.35 MiB) Vizualizat de 1332 ori
IMAG6921.jpg
IMAG6921.jpg (847.38 KiB) Vizualizat de 1332 ori
Cristian Fugulin
Membru asociat
9
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 01 Ian 1901

Mesaj de Cristian Fugulin »

Ne-am intors de la acest camping, dupa un weekend superb. Desi vremea se anuntase ploioasa, am riscat sa facem cateva ore pe drum si sa ajungem la acest camping.

O concluzie rapida: ne-a placut! Mult!

Detaliat: asa cum se vede in pozele de mai sus sunt parcele delimitate. Nu am dus lipsa de nimic: apa, curent, toalete, dusuri, spalator vase, aer curat, liniste, peste, amabilitate, ospitalitate!

Am sa ma intorc cu siguranta la acest camping, macar de 2 ori pe vara merita drumul de la Ploiesti (prin Cheia) la Intorsura Buzaului. Poate si la un weekend prelungit, ca sa avem mai mult timp sa ne bucuram de natura.
Echipa de interventie - Brigada Anti Zombi - Ploiesti
Savu Gheorghe
Membru forum
8
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 18 Noi 1947

Mesaj de Savu Gheorghe »

Cand totul iti place, nu poți spune decat MINUNAT. BRAVO OAMENILOR DE ACOLO. VOI REVENI CU SIGURANȚĂ.
Camper Dethllefs 1997
George Moraru
Membru asociat
10
Data nasterii: 28 Mai 1970

Mesaj de George Moraru »

Hop si eu, dar ce sa mai adaug ?
BRAVO, Alex !
Vom reveni.

As mai adauga, totusi, ca locul nu este potrivit pentru adunari mari sau galagioase.
Este mai degraba intim si familial.
George & Co
Insignia 2018/170 CP & Swift Toscane 2004
Superbrig TC 677 pe Ford Transit 2.4

geo2005@gmail.com
cornelsavu
Membru asociat
12
Data nasterii: 09 Apr 1978

Mesaj de cornelsavu »

Super, de acord cu cele spuse mai sus.
Daca va place sa pedalati, de la camping se poate continua pe drumul forestier spre Cheia. Este un drum de macadam accesibil si pentru cei cu copii.
Alex si tatal sau sunt de nota 10.
Sambata seara am avut si un foc de tabara :)
Mult succes si cu siguranta vom mai vizita acest camping.
Carado A464
0723830014
Scrie răspuns